“Κλώτσησε” ο Ντιγκινί σε πρόταση ανανέωσης από τον Πανθρακικό

Ο Νικολά Ντιγκινί αν και έχει συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο δέχτηκε πρόταση από τη διοίκηση να επεκτείνει το συμβόλαιό του στον Πανθρακικό, αλλά αρχικά φαίνεται … να κλωτσάει, βλέποντας ότι πήγε καλά στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός παρόλο που ήρθε από τη Γ’ Γαλλίας, έπαιξε σε 32 παιχνίδια και σημείωσε τέσσερα γκολ και όντας από τους πιο πολύτιμους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ανέβασε αρκετά το κασέ του και θέλει να το εξαργυρώσει.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Κομοτηνής δεδομένου του προβλήματος του περιορισμού μεταγραφών και ανανεώσεων, ξεκίνησαν λίγο ανάποδα… και αντί να ασχοληθούν με τους υπάρχοντες παίχτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν, ασχολούνται με κάποιον που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.

O Πανθρακικός θυμίζουμε έχει δικαίωμα για δύο ανανεώσεις και δύο μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών. Βέβαια ξέρουν καλά ότι έχουν στο ρόστερ τους έναν ποιοτικό παίκτη και φοβού να τον χάσουν τζαμπα του χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, του έκαναν πρόταση να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που εκπνέει το καλοκαίρι του 2016, προσφέροντάς του μάλιστα αυξημένες αποδοχές.

Ωστόσο αρχικά ο Ντιγκινί φαίνεται να την αρνήθηκε επειδή θεωρεί ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να δεσμευτεί, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι οι δύο πλευρές δεν θα ξαναμιλήσουν.