“Αμάρτησε” για το παιδί του ο Γ. Γκιρτζίκης; Καταγγελίες ότι… “διόρισε” την κόρη του στο ΔΣ της ΕΠΟ!!!

Ως “πρόκληση” από την πλευρά του προέδρου της ΕΠΟ Γ. Γκιρτζίκη παρουσιάζει η αθηναϊκή εφημερίδα “Live Sport” την αποκάλυψη που κάνει ότι δήλωσε την κόρη του Αλεξία ως… μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο της FIFA στην Ζυρίχη.

Ως γνωστόν, ο Ξανθιώτης παράγοντας βρίσκεται στην ελβετική μεγαλούπολη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπίας. Από εκεί μάλιστα, μίλησε την Τετάρτη στο ThrakiSportS, όταν αναζητούσαμε κάποιες πρώτες πληροφορίες για το μέγα θέμα που είχε ξεσπάσει παγκοσμίως με τις συλλήψεις κορυφαίων στελεχών της FIFA.

Στην ελληνική αποστολή που ταξίδεψε για το συνέδριο της FIFA, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή με τις εκλογές, πέρα από τον Γιώργο Γκιρτζίκη ως πρόεδρος, συμμετείχε ακόμα ο Παυσανίας Παπανικολάου ως εκτελεστικός γραμματέας και η κόρη του Αλεξία Γκιρτζίκη, που τυγχάνει και δημοτική σύμβουλος Ξάνθης, σε ρόλο διερμηνέα.

“Υπό αυτή την ιδιότητα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα κι η είδηση δεν θα ήταν πουθενά”, σχολιάζει σχετικά και ο συγγραφέας του αποκαλυπτικού άρθρου στην “Live Sport” Βασίλης Βέργης. Ωστόσο όπως αποκαλύπτει με έγγραφο που δημοσιοποίησε η FIFA, η Αλεξία Γκιρτζίκη δηλώθηκε ως μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετέχουν μόνο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ – και όχι όλα αλλά ο στενός πυρήνας. Η Αλεξία Γκιρτζίκη δεν έχει θέσει ποτέ υποψηφιότητα για το ΔΣ της ΕΠΟ, κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να αποτελεί εκλεγμένος μέλος του, άρα ούτε και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Άρα κάπου έχει γίνει λάθος, σε σχέση με την ιδιότητα που εμφανίζεται να έχει στην Ζυρίχη.

Το αν αυτό το λάθος έγινε εκ παραδρομής ή σκόπιμα, δεν μπορεί κανείς να ξέρει. Σε κάθε πάντως περίπτωση, η αποκάλυψη χαρακτηρίζεται από την εφημερίδα “πρόκληση”, που αφήνει “εκτεθειμένο” τον ξανθιώτη παράγοντα, ενώ αμέσως μετά πήραν την σκυτάλη αθηναϊκές ιστοσελίδες που υποστηρίζουν ότι ” ο Γκιρτζίκης αγνόησε όλα τα εκλεγμένα μέλη του συμβουλίου και ενέργησε δίχως να δώσει λογαριασμό σε κανέναν”.