Υπέγραψε την παραμονή του στο Καμπιονάτο ο Τζούριτς για έναν ακόμα χρόνο!

Για έναν ακόμα χρόνο θα συνεχίσει στο ιταλικό πρωτάθλημα και την πρωταθλήτριά του Τρεντίνο ο Δημήτρης Τζούριτς, ο κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού βόλεϊ στο εξωτερικό.

Ο ορεστιαδίτης διεθνής άσος θα συνεχίσει την καριέρα του για τη νέα χρονιά, εκεί που την τελείωσε φέτος, καθώς υπέγραψε στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, όπου ως παίκτης της στο παρελθόν έζησε μοναδικές στιγμές, καθώς από το 2011 μέχρι το 2013 κατέκτησε έξι τίτλους (αλλά και τον φετινό, επιστρέφοντας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος).

Μετά λοιπόν από την εμπειρία της κορεατικής Λίγκας την φετινή σεζόν και τη συμμετοχή του στα πλει οφ του Καμπιονάτο, ο Μίταρ Τζούριτς επιστρέφει εκεί που του αξίζει για να παίξει ξανά σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου (αν όχι το κορυφαίο), όπου θα έχει συμπαίκτες και αντιπάλους αθλητές που ανήκουν στην ελίτ του παγκόσμιου βόλεϊ.

Ο 24χρονος άσος, που δεχόταν παράλληλα και ισχυρές πιέσεις από την τουρκική ομάδα Ζιράατ για να υπογράψει, είναι ένας από τους παίκτες που υπολογίζει πολύ ο γνώριμος του, Βούλγαρος τεχνικός, Στοίτσεφ, που μετά και την τριετή ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Τρέντο, απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του γενικού διευθυντή της πρωταθλήτριας της ιταλικής Λίγκας,  Μπρούντο ντα Ρε.

Πάντως στη γειτονική χώρα ασχολούνται ιδιαίτερα και με το κεφάλαιο Καζίνσκι και το αν θα παραμείνει στην ομάδα, αφού ο σπουδαίος Βούλγαρος συμπαίκτης του Τζούριτς έχει μεγάλες οικονομικά προτάσεις από Ιαπωνία και Κορέα.