«ΣΟΚ» με Παπάζογλου στην Ξάνθη! Αμφίβολος για τον τελικό ο Σερραίος

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Skoda Ξάνθη με τον Σερραίο κεντρικό αμυντικό της ομάδας Τάσο Παπάζογλου να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση που πιθανότατα τον θέτει νοκ άουτ για τον μεγάλο τελικό.

Ο Σερραίος κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο ως ελεύθερος από το ΑΠΟΕΛ υπέστη κάταγμα στην μέση, και μετά τις εξετάσεις που υπεβλήθη στην ιδιωτική κλινική «Ασκληπιός» στην Ξάνθη, τα πράγματα μοιάζουν πολύ δύσκολα ώστε να μπορεί να αγωνιστεί στον τελικό. Ο Παπάζογλου που ήδη μετρά δύο κατακτήσεις Κυπέλλου βλέπει την ατυχία να του χτυπά την πόρτα μόλις τρείς μέρες πριν βρεθεί στον μεγάλο τελικό απέναντι στην πρώην ομάδα του τον Ολυμπιακό.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο όταν και θα εκτιμηθεί η τελική κατάσταση του Παπάζογλου, και μετέπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Από εκεί και πέρα έμφαση στην τακτική έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην σημερινή πρωινή προπόνηση. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης δούλεψαν στον ανασταλτικό τομέα και στην οργάνωση. Ο Ρουμάνος τεχνικός αρχικά χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε υποομάδες ανάλογα με τις θέσεις που αγωνίζονται κι έκανε πρακτική άσκηση στην αμυντική λειτουργία και στην αποτελεσματικότητα των επιθέσεων.