Εικόνες ντροπής στην Χρυσούπολη! Επίθεση κατά της αποστολής του Αβάτου! Χτύπησαν μέχρι και… γυναίκα!!!

Από σκηνές που μόνο θλίψη και ντροπή προκαλούν, σημαδεύτηκε το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Νέστο Χρυσούπολης και τον Άρη Αβάτου. Οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στην αποστολή των Ξανθιωτών, αντί να πανηγυρίσουν την επιτυχία της ομάδας τους που με την ισοπαλία ουσιαστικά εξασφάλισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το κλίμα ήταν έτσι κι αλλιώς θερμό κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά είχε περιοριστεί κυρίως σε φραστικές επιθέσεις. Μετά το σφύριγμα της λήξης ωστόσο, υπήρξε απρόκλητη επίθεση σε πολλαπλά μέτωπα: στην φυσούνα αλλά και στις εξέδρες, ακόμα και στο αποδυτήρια των θρακιωτών.

Και αν τα όσα έγιναν ανάμεσα στους παίκτες έγιναν σε μη δημόσιο χώρο και γρήγορα θα μπορέσουν να ξεχαστούν, καθότι άλλωστε γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους και σίγουρα πάνω στην ένταση μπορεί να συμβούν και κακές στιγμές, τα όσα έγιναν στις εξέδρες από μια μειοψηφία των οπαδών και παραγόντων του Νέστου σίγουρα προκαλεί θλίψη.

Καβαλιώτες παράγοντες επιτέθηκαν σε αυτούς της Ξάνθης και κόσμος σε παίκτες, παράγοντες, δημοσιογράφους και οτιδήποτε τους θύμιζε… Ξάνθη. Μάλιστα, υπάρχει καταγγελία ότι χτυπήθηκε ακόμα και η σύζυγος του προέδρου του Άρη Αβάτου.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση, υπήρξε πρόθεση να υποβληθούν ακόμα και μηνύσεις, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο γήπεδο με τον τρόπο τους το… αρνήθηκαν,  και ζητούσαν να… ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κάπως έτσι, ο Άρης Αβάτου εν μέσω επιθέσεων που δέχθηκε, αναχώρησε από την Χρυσούπολη έχοντας αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος ωστόσο δύσκολα θα αλλάξει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και θέτει με το ενάμισι πόδι τον Νέστο στη Γ’ Εθνική. Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως η στάση του προπονητή του Νέστου Νίκου Καραμπετάκη αλλά και των παικτών του ήταν καταλυτική στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα, μια και έπαιξαν ρόλο “ασπίδας” για να προστατέψουν τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Αβάτου.