Γκρίνια στους παίκτες, μουρμούρες στα αποδυτήρια και… ημέρα κρίσης η Τετάρτη για τον Πανθρακικό

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, οι παίκτες του Πανθρακικού πέτυχαν κάτι που πριν από λίγους μήνες έμοιαζε απίθανο, να σώσουν δηλαδή την ομάδα, και αμέσως άρχισε και η γκρίνια και οι μουρμούρες στα αποδυτήρια.

Αρχικά, όπως σχολιάζει το a-sports, δεν άρεσε σε κανέναν το γεγονός πως στις τελευταίες προπονήσεις δεν πήγε έστω και ένας εκπρόσωπος της διοίκησης για να τους ευχαριστήσει για όσα έκαναν και να τους ευχηθεί καλές διακοπές.

Από εκεί και πέρα, όμως, επισημαίνεται στο δημοσίευμα ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που… ανησυχούν για την επόμενη δόση των χρημάτων τους. Θεωρητικά η απάντηση που έχουν πάρει είναι πως την Τετάρτη (σήμερα 20/5 δηλαδή) κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν γεμίσει οι τσέπες τους. “Αν αυτό δεν γίνει, δεδομένα θα υπάρξουν αντιδράσεις”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Και όπως γίνεται αντιληπτό, τα πάντα επιτείνονται από την αβεβαιότητα που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον προπονητή και τους παίκτες ενώ η έλλειψη αδειοδότησης υποχρεώνει μόλις δύο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές, κάτι που σημαίνει ότι αρκετοί θα πρέπει ούτως ή άλλως να δουν την πόρτα της εξόδου.

Σχεδιασμός δεν δείχνει να υπάρχει και ήδη η τάση που επικρατεί είναι πως τη νέα σεζόν, όσοι απομείνουν στην ομάδα, θα πρέπει να πιέσουν ακόμα περισσότερο τους διοικούντες προκειμένου να είναι πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, αν και όλοι αναγνωρίζουν ότι αυτό είναι συνολικά ελληνικό φαινόμενο, το οποίο αντιμετωπίζουν και ποδοσφαιριστές άλλων ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας.