Απόντες Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδα από την σύσκεψη των νομικών εκπροσώπων των ΤΑΑ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΑΠ, η προγραμματισμένη σύσκεψη των νομικών εκπροσώπων των ΤΑΑ με τον νομικό σύμβολο της διοργανώτριας, Χρήστο Ηλιάδη. Ωστόσο έλαμψαν δια τις απουσίες τους οι δυο ομάδες του Έβρου, ο Εθνικός και ο ΑΟ Ορεστιάδας.

Τη συνάντηση προλόγισε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΑΠ, εκπροσωπήθηκαν από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους,  ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ (Κατερίνα Γιαννακοπούλου), ο Ολυμπιακός (Μιχάλης Υδραίος) και το ΤΑΑ Α.Ο. Κηφισιάς (Τάσος Οικονομόπουλος).

Επίσης, τον Φοίνικα Σύρου εκπροσώπησε ο ίδιος ο κύριος Ηλιάδης, ενώ ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τη σύσκεψη τόσο ο δικηγόρος του Ηρακλή, Γιώργος Διονάς, όσο και το σωματείο της Παναχαϊκής μέσω του Δημήτρη Τσαούσογλου, δηλαδή οι δύο νεοφώτιστες ομάδες.

Οι υπόλοιποι απουσίασαν! Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο ΑΟ Ορεστιάδας δεν παρέστησαν!!! Και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήταν σημαντική η συνάντηση, αφού συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που απασχολούν τα ΤΑΑ όπως διακανονισμοί οφειλών και αδειοδότηση, αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες, νέος αθλητικός νόμος, νέα δικαιοδοτικά όργανα στη CEV και FIVB,  συγχωνεύσεις σωματείων – ΤΑΑ κλπ.

Πάντως, όπως επισημαίνεται, τα συμπεράσματα της συζήτησης θα τεθούν υπόψη των εκπροσώπων των σωματείων που απουσίασαν αλλά και του ΔΣ της ΕΣΑΠ, ενόψει των επαφών που θα έχει με το υφυπουργείο Πολιτισμού, την ΕΟΠΕ και τον ΠΑΣΑΠ για τα συγκεκριμένα ζητήματα. Αλλά το ερώτημα παραμένει: για ποιον λόγο ούτε ο Εθνικός ούτε η Ορεστιάδας συμμετείχαν σε αυτήν την κρίσιμη σύσκεψη;