Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά 3on3 της ΑΕ Κομοτηνής

Τουρνουά 3on3 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαΐου στον υπαίθριο χώρου του Πανθρακικού Σταδίου, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης θα είναι το ThrakiSportS.

Φέτος θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες. Η πρώτη θα είναι η κατηγορία παίδων και θα αφορά όσα παιδιά έχουν γεννηθεί από το 1999 και μετά, η δεύτερη θα είναι μαζί εφήβων-ανδρών και θα αφορά όσους εχουν γεννηθεί από το 1998 και πριν, ενώ η τρίτη κατηγορία είναι αυτή των γυναικών. Επίσης όπως και πέρσι θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ το άτομο, ενώ σε κάθε συμμετέχοντα θα δίνεται και μία αναμνηστική μπλούζα. Επίσης οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν μία πραγματική γιορτή του μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις, όχι μόνο για τους συμμετέχοντες, αλλά και για όσους βρεθούν στο Πανθρακικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν το τουρνουά.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τρεις τρόπους. Είτε στα τηλέφωνα 6936192288 και 6945547047, είτε στο email της ομάδας που είναι aekomotinisbasketball@gmail.com ή τέλος στην σελίδα της ομάδας στο Facebook που είναι Α.Ε. Κομοτηνής Βasketball Club.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής για το τουρνουά:

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τουρνουά «3ον3» της Α.Ε. Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί στον  υπαίθριο χώρο του Πανθρακικού Σταδίου με στόχο ένα όμορφο μπασκετικό διήμερο!

Συγκεκριμένα στις 30&31 Μαϊου, η Κομοτηνή θα κινηθεί σε ρυθμούς 3ον3!

Όλοι οι φίλοι του αθλήματος καλούνται να φτιάξουν τις ομάδες τους (3 ή 4 ατόμων) και να κυνηγήσουν την διάκριση! Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 28 Μαϊου ενώ η κατάρτιση των ομίλων θα ανακοινωθεί το πρωί της Παρασκευής στην ιστοσελίδα της ομάδας μας.

                                                                     Οι τρόποι επικοινωνίας για Εγγραφές:

Τηλ: 6936192288 – 6945547047

Ε mail: aekomotinisbasketball@gmail.com

Fb Page: Α.Ε. Κομοτηνής Βasketball Club

                                                                                            Κατηγορίες :

Παιδικό (από 1999 γεννημένοι και μικρότεροι),

Εφηβικό-ανδρικό μαζί (από 1998 γεννημένοι και μεγαλύτεροι)

Γυναικείο.

                                                                                 Διαγωνισμός τριπόντων:

Παράλληλα με τους αγώνες, θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων με στόχο την ανάδειξη του πιο εύστοχου αθλητή έξω από την γραμμή των 6.75!

*** Κόστος συμμετοχής : 5 Ευρώ/ Άτομο – Σε κάθε συμμετέχοντα θα δινεται ως δώρο μία αναμνηστική μπλούζα του 3ον3.