Διαψεύδει ο Γιάννης Βαταμίδης τα περί παραίτησής του από το ΔΣ του Εθνικού

Αναστάτωση προκάλεσε στην Αλεξανδρούπολη η ανάρτηση του ThrakiSportS το μεσημέρι περί παραίτησης του Γιάννη Βαταμίδη από το ΔΣ του ποδοσφαιρικού Εθνικού (είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων) μετά την σημαντική νέα θέση εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου που λαμβάνει στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως ο ίδιος έσπευσε να επισημάνει στο ThrakiSportS. “Καμία παραίτηση δεν έχω υποβάλει από το ΔΣ του Εθνικού” έσπευσε ο ίδιος να μας επισημάνει, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, λίγο μετά την ανάρτησή μας με την οποία μεταφέραμε πληροφορίες που είχαν διακινηθεί το πρωί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Το ThrakiSportS ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και φυσικά σπεύδει αμέσως να μεταφέρει την δήλωσή του αυτή, που ανατρέπει το ένα μέρος των όσων μεταφέρθηκαν στην προηγούμενη ανάρτηση.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ισχύει ο διορισμός του Γιάννη Βαταμίδη ως (άμισθου) εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τον εθελοντισμό μετά από απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη.