Ενώθηκαν Θράκας Ιππέας και On Bikes ενόψει της 8ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας

Οι δύο ποδηλατικοί σύλλογοι της Κομοτηνής, ο Θράκας Ιππέας και οι On Bikes ένωσαν (επιτέλους) τις δυνάμεις τους και σε συνεργασία με την Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ συνδιοργανώνουν την 8η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στις 12:00 το μεσημέρι. Σημείο εκκίνησης η Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.

Η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία είναι το κορυφαίο, διεκδικητικό γεγονός της χρονιάς για το ποδηλατικό κίνημα. Δεκάδες πόλεις από όλη την Ελλάδα εκδηλώνουν την αγάπη τους προς το ποδήλατο και ζητούν να του δοθεί ο χώρος που του αναλογεί.

Σκοπός είναι για παράδειγμα να μπει το ποδήλατο στα σχολεία, να γίνουν σεβαστοί οι ποδηλατόδρομοι και να πολλαπλασιαστούν ει δυνατόν σε κάθε συνοικία.

Στην Κομοτηνή η αρχή έγινε! Διεκδικούμε τη συνέχιση του έργου. Κάθε συνοικία να ενωθεί με τον ποδηλατικό δακτύλιο του κέντρου! Ζητάμε από όλους τους αρμόδιους φορείς την τήρηση και επίβλεψη των ποδηλατοδρόμων για την ομαλή και ασφαλή διέλευση όλων όσων μετακινούνται με ποδήλατο ανεξαρτήτου ηλικίας!“, σχολιάζουν σε ανακοίνωσή τους οι On Bikes.