Χωρίς απαρτία η Γενική Συνέλευση του Εθνικού για εκλογή νέου ΤΑΑ

Δεν υπήρξε απαρτία το απόγευμα της Δευτέρας (4/5) στην προκηρυχθείσα από το ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου, με θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο τμήμα βόλεϊ και συγκεκριμένα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του ΤΑΑ Πετοσφαίρισης και την εκλογή νέας διοίκησης για το ΤΑΑ.

Βέβαια, θα ήταν λίγο αδύνατο να υπάρξει απαρτία όταν ποτέ δεν ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο, αν και η απόφαση ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του Εθνικού στις 22 Απριλίου, πριν δύο εβδομάδες δηλαδή. Ενώ λοιπόν τότε πάρθηκε η απόφαση για έκτακτη γενική συνέλευση, αυτή ανακοινώθηκε… κατόπιν εορτής, μόλις το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Μαΐου, έχοντας προφανέστατα ήδη αναβληθεί λόγω έλλειψης απαρτίας η συνέλευση της 4ης Μαΐου.

Πλέον τα μέλη του Εθνικού, βάσει της απόφασης του ΔΣ, καλούνται για την προσεχή Δευτέρα 11 Μαΐου και ώρα 19:00 το απόγευμα στην αίθουσα του 3ου Ορόφου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης, οπότε και θα υπάρξει απαρτία με τους παρευρισκόμενους και μόνο.

Η συνεδρίαση αναμένεται με ενδιαφέρον, ειδικά στο κομμάτι της εκλογής νέας διοίκησης αλλά και του απολογισμού, αν κρίνει κανείς από την μεγαλειώδη αποτυχία της διαχείρισης των οικονομικών, την απεργία των παικτών και το γεγονός ότι πλέον ο σύλλογος βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα εξαιτίας των χρεών που έχουν δημιουργήσει οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που ανέβηκε το μεσημέρι (της Πέμπτης 7 Μαΐου) στην επίσημη ιστοσελίδα του ΜΓΣ Εθνικός:

 

 

«ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σύμφωνα με το νόμο και το άρθρο 9 του Καταστατικού του συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συλλόγου την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 19:00 στην αίθουσα του 3ου ορόφου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης και εναλλακτικά σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 19:00 στον ίδιο χώρο.

Θέματα:

  1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός ΤΑΑ Πετοσφαίρισης για την περίοδο 2014-2015.
  2. Ορισμός μελών Διοικητικής Επιτροπής του ΤΑΑ Πετοσφαίρισης για την περίοδο 2015-2016.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου που έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους για το α΄ εξάμηνο του 2015.

Αλεξανδρούπολη,   22/04/2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο»