Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Νέστος στον «Ξανθιώτικο» τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών!!!

Να ντυθεί «Ασπίδα Ξάνθης» θέλει ο Νέστος Χρυσούπολης που αγωνίζεται την Τετάρτη(6/5) στις 17:00 στο γήπεδο της Καρδίτσας απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα της Χρυσούπολης θέλει να κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο Ερασιτεχνών για οποιαδήποτε καβαλιώτικη ομάδα, πετυχαίνοντας παρόμοιο άθλο με εκείνον που πέτυχε η Ασπίδα Ξάνθης το 1992 όταν κέρδιζε στα πέναλτι την Κέρκυρα και κατακτούσε το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Ο Νίκος Καραμπετάκης θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και τα τέσσερα… Ξανθιωτάκια που συνθέτουν την εξαιρετική ομάδα της Χρυσούπολης, με τους Ρετζέπ Χασάνογλου, Τάσο Δεσύλα, Άγγελο Παυλακάκη, Γιάννη Μπουλγκούρα – αλλά και τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη Λάζαρο Γκατζολάρι και Ντάνιελ Κούτεφ να θέλουν επίσης να γράψουν ιστορία κατακτώντας την κούπα.

Απέναντι τους θα βρουν μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Θύελλα Ραφήνας που διαθέτει πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις σε μεγάλες κατηγορίες, ενώ στην ομάδα της Ραφήνας αγωνίζονται επίσης δύο Ξανθιωτάκια. Ο λόγος για τους Θωμά Μπαξεβάνη και Μανώλη Ντόσκα. Ο μεγάλος τελικός διεξάγεται το απόγευμα της Τετάρτης (6/5, 17:00) στο γήπεδο της Καρδίτσας.