Μπαίνει και η Ξάνθη στην κεντρική διαχείριση της Super League

Εξελίξεις έχουμε στο θέμα της επέκτασης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League με τη Nova, που αποφασίστηκε σε πρόσφατο συμβούλιο να γίνει για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το 2019, αλλά όχι με ομοφωνία.

Όπως είναι γνωστό, στην διετή επέκταση του συμβολαίου που λήγει το 2017 είχαν συμφωνήσει όλες οι ΠΑΕ, προεξάρχοντος του Ολυμπιακού, αλλά είχαν αρνηθεί να συναινέσουν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Όπως ωστόσο διαρρέεται από τη Σούπερ Λίγκα, η ΠΑΕ Ξάνθη συμφώνησε και αυτή με τη Nova για την διετή επέκταση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Εάν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, επιβεβαιώνεται και το ρεπορτάζ του ThrakiSportS που από τότε είχε επισημάνει ότι η κίνηση αυτή από την Ξάνθη δεν είχε να κάνει με κάποια διαφωνία με τη Nova και δεν απέκλειε μελλοντική συμφωνία, με απευθείας συνομιλίες με το κανάλι ή και πάλι μέσω της κεντρικής διαχείρισης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα για να πει το ναι η Ξάνθη να εξασφάλισε και το… κατιτίς παραπάνω, εξαργυρώνοντας άμεσα την φετινή της πορεία προς τον τελικό του κυπέλλου που σίγουρα αυξάνει και την εμπορική αξία της ομάδας της Θράκης.

Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι, σε περίπτωση πάντως που επιβεβαιωθεί η πληροφορία που μετέδωσε το sdna, θα πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη καθώς μέχρι πρότινος οι Θρακιώτες είχαν έντονες αμφιβολίες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.