Αυθημερόν και χωρίς τον Γιώργο Παπάζογλου ταξιδεύει στην Αθήνα ο Εθνικός

Στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ για την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα της Volley League, ο ΑΟ Κηφισιάς υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Ζηρίνειο (25/4, 16.30, Διαιτητές: Ονόπας-Κυριοπούλου).
Η Κηφισιά έχει το πλεονέκτημα, καθώς στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει με 3-0 στην Αλεξανδρούπολη. Έτσι με νέα νίκη θα κερδίσει την 5η θέση και το δικαίωμα να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξει και τρίτος αγώνας την Κυριακή, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα.

Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, Κώστας Αρσενιάδης θα έχει όλους του αθλητές στη διάθεσή του και δήλωσε: «Τελείωσε η προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον Εθνικό. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να κατακτήσουμε την 5η θέση. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

Ο Εθνικός αναχώρησε στις δέκα το πρωί από την Αλεξανδρούπολη, θα είναι πριν το μεσημέρι στην Αθήνα και δεν προβλέπεται διαμονή σε ξενοδοχείο με στόχο να περιοριστούν τα έξοδα, ενώ όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, ήδη έχουν κλειστεί εισιτήρια επιστροφής για το βράδυ.

Η αποχή των παικτών συνεχίστηκε όλες τις μέρες και όπως μαθαίνει το ThrakiSportS, στην Αθήνα δεν ταξιδεύει ο Γιώργος Παπάζογλου και συνολικά την αποστολή απαρτίζουν δέκα- έντεκα άτομα, περιλαμβανομένων των δύο προπονητών Σάκη Μουστακίδη και Ανέστη Γιαννακόπουλου.
«Κατεβαίνουμε με ένα ταξίδι αστραπή. Δεν είμαστε καλά, τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί και δεν έχουμε κάτι να περιμένουμε. Έχουμε κάνει δυο-τρεις προπονήσεις, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Κάθε προπονητής θα ήθελε να μπει μέσα και να νικήσει, αλλά όταν έχεις ηττηθεί στην έδρα σου, τα πράγματα είναι δύσκολα. Φαβορί είναι σίγουρα η Κηφισιά», είπε ο Μουστακίδης στην επίσημη σελίδα της Volley League.