Ανακοίνωση αλήθειας από τον Εθνικό: “Ας γίνει έδρα επιτέλους το γήπεδό μας”

Στο σινεμά με τον καλύτερο συμπαίκτη και αδερφό
Σκληρή και για αυτήν, αλλά ορθή ανακοίνωση προς τους φίλους της ομάδας του Εθνικού εξεδωσε η διοίκηση της ομάδας, ζητώντας επιτέλους την βοήθεια του στο παιχνίδι “τελικό” με τη Θύελλα Φιλώτα και πριν το παιχνίδι με τον ¨Αρη που όλοι στην πόλη ζητούν να παρακολουθήσουν.


Η σκληρή ανακοίνωση του Εθνικού στη σελίδα της ομάδας στο facebook έχει ως εξής:

Τέσσερις  αγωνιστικές πριν το φινάλε της Γ’ Εθνικης, εκτός από τους παίχτες και την διοίκηση, πρέπει και κάποιος ακόμη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων…ο κόσμος μας…αυτός είναι που μας λείπει, ο κόσμος μπορεί να δώσει με την παρουσία του και με την φωνή του και το χειροκρότημα του, την δύναμη και την ψυχή που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές μας, για να μπει η μπάλα στα διχτυα. Έχουμε 3 αγώνες στην έδρα μας και μόλις 1 εκτος, ας μην κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάχτυλο μας, αφήστε την κριτική σας για μετά, ελάτε να γεμίσουμε  το «Φ.Κοσμας»  και να το κάνουμε επιτέλους έδρα.
Σας περιμένουμε την Κυριακή 26 Απριλιου, στις 5 μμ, στο φ.κοσμας, στον αγώνα Εθνικός-Θύελλα Φιλώτα.
Ο Άρης (που ρωτάτε όλοι) είναι την επομένη Κυριακή και μπορεί να περιμένει… ο πιο σημαντικός αγώνας για την επίτευξη του στόχου (μέχρι τον επόμενο) είναι αυτός με την Θυελλα Φιλωτα.
Ας γίνει “έδρα” επιτέλους  το  γήπεδο μας.