Ήττα του Πανθρακικού στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα Κ20

Την ήττα στα πλαισια της 32ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ20 γνώρισε ο Πανθρακικός στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 2-0 και υποχώρησε στη βαθμολογία.

Δεν τα κατάφερε σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Σάββατο στο βοηθητικό του Αστέρα Τρίπολης ο Πανθρακικός και ηττήθηκε από τον σχεδόν ισόβαθμό του Αστέρα με 2-0.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Πανθρακικός υποχώρησε στην ενδέκατη θέση με 37 βαθμούς σε 29 αγώνες, ενώ ο Αστέρας ανέβηκε στη δέκατη και έφτασε τους 38 σε ίδιο αριθμό αγώνων.

Οι παίκτες του Αστέρα είχαν την  υπεροχή και δεν ανησύχησαν ιδιάιτερα. Τα γκολ σημείωσαν στο 25′ ο Βελισάρης και στο 37′ ο Γαρυφαλλόπουλος. Ο Πανθρακικός απείλησε  από στημένη φάση στο 69′, όταν ο Στεφανίδης μπλόκαρε την μπάλα μετά από φάουλ του Καπετάνου. Στο 35′ ο Χρήστου είχε δοκάρι μετά από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ.

Αστέρας: Στεφανίδης, Άσεν, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Κυριακόπουλος, Χρήστου, Βελισσάρης, Γαρυφαλλόπουλος (62′ Τσόφλιος), Σαλαπάτας (73′ Συρεγγέλας), Γκρόσιος (70′ Γογωνάς).

Πανθρακικός: Θυμιανίδης, Μητρούσης, Μουζαζβίλι, Πότσης, Γκουτσίδης (33΄Θωμάς), Φαρμάκης, Δημητριάδης, Καπετάνος, Παπαρούνας (6΄ Σαραντίδης), Ψάλτης, Μανδήλας(57΄ Χελιδώνης).