Ελεύθερη είσοδο στο Εθνικός-Κηφισιά ανακοίνωσαν οι παίκτες ενώ η διοίκηση μοίραζε εισιτήρια!!!

Σε μία άκρως πρωτότυπη και αξιοσημείωτη ενέργεια προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες του Εθνικού, οι οποίοι αποφάσισαν μετά από ομαδική σύσκεψη να ανακοινώσουν στους φιλάθλους ότι η είσοδος για το αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι… ελεύθερη.
Το με ποια ιδιότητα και αρμοδιότητα βγαίνουν οι ίδιοι οι παίκτες και κάνουν λόγο για “δωρεάν είσοδο”, όταν μόλις μερικές ώρες πριν η διοίκηση της ομάδας καλούσε τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια και ο γραμματέας του ΤΑΑ Παύλος Μιχαηλίδης έβγαινε το πρωί στα ραδιόφωνα και μοίραζε προσκλήσεις, είναι άγνωστο.
Πιθανότατα οι παίκτες με την κίνηση αυτή θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο και παράλληλα να εκφράσουν ευθέως την δυσαρέσκεια προς την διοίκηση – απαγορεύοντάς της εμμέσως πλην σαφώς να έχει έσοδα από αυτό το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο έχει γίνει έκκληση να σπεύσει μαζικά ο κόσμος για ένα standing ovation στον Γιώργο Παπάζογλου.
“Μην έχοντας προπονηθεί καθόλου τις τελευταίες δέκα μέρες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι παίκτες θέλοντας να σεβαστούν τους φιλάθλους του τους ενημερώνουν πως δεν θα πληρώσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, αναγνωρίζοντας και οι ίδιοι πως ο βαθμός ετοιμότητάς τους δεν είναι ο επιθυμητός”, αναφέρει σε σχετικό κείμενο που συνοδεύει την ανακοίνωση των παικτών.
Ταυτόχρονα οι παίκτες δηλώνουν ότι επιθυμούν να δούνε το γήπεδο γεμάτο, θέλοντας να κλείσουν τη φετινή σεζόν μπροστά σε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Παπάζογλου, δίνει ακόμα ένα κίνητρο στους παίκτες να παίξουν σε γεμάτο γήπεδο.
Η κίνηση αυτή δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την αγανάκτηση και τον προβληματισμό που υπάρχει στην ομάδα, με τις υποσχέσεις για πληρωμές να μένουν μόνο στα λόγια. Υπενθυμίζουμε ότι όπως έγραψε και το μεσημέρι το ThrakiSportS, οι παίκτες περιμένουν εδώ και δύο εβδομάδες να πάρουν έστω και ένα μικρό μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, ωστόσο όλοι (νυν αλλά και μελλοντικοί διοικούντες) είναι εξαφανισμένοι.
Αίσθηση για ακόμα μια φορά προκαλεί πάντως το γεγονός ότι αυτή η ανακοίνωση, αν και καταφέρεται ευθέως κατά της διοίκησης και δείχνει μάλιστα να την… υποκαθιστά, διακινείται από τα επίσημα μέσα του επίσημου Εθνικού – δείγμα ίσως του γεγονότος ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και η διοίκηση δεν μπορεί να ελέγξει πλέον κανέναν!!!
Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών:

«Όλοι οι παίκτες ανακοινώνουμε ομόφωνα στους φιλάθλους της ομάδας μας την απόφασή μας η είσοδος στο αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά, να είναι ελεύθερη για όλους. Είναι μία κίνηση απελπισίας εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Σεβόμαστε τους φιλάθλους και τους θέλουμε κοντά μας».