ΑΟ Ορεστιάδας και Αμαζόνες Μαΐστρου στην τελική φάση του Euro Κορασίδων της Βουλγαρίας

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα των Κορασίδων να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δεν αποθάρρυνε τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας και τις Αμαζόνες Μαϊστρου Αλεξανδρούπολης να διοργανώσουν κοινή εκδρομή για την Φιλιππούπολη προκειμένου οι νεαρές αθλήτριες των ομάδων να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


Η αγάπη των ανθρώπων του Έβρου για το βόλεϊ είναι γνωστή σε όλους, ωστόσο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας και Αμαζόνες Μαϊστρου Αλεξανδρούπολης προχώρησαν ένα ακόμη βήμα παραπάνω.

Οι δύο ομάδες του Έβρου φρόντισαν να διοργανώσουν από κοινού εκδρομή στην Βουλγαρία και την Φιλιππούπολη προκειμένου οι νεαρές αθλήτριες των ομάδων να δούνε από κοντά τους αγώνες της δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Επρόκειτο για μια τριήμερη εκδρομή που έδωσε την ευκαιρία στα κορίτσια του Μάκη Δημητριάδη και του Στέλιου Κεμανετζή να παρακολουθήσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και να αποκτήσουν πολύτιμες παραστάσεις

Έτσι, παρά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων του Γιάννη Ανδρεάδη, η Φιλιππούπολη και τα παιχνίδια της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είχαν ελληνικό χρώμα, έστω και από τις εξέδρες…