Η εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου στο σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Ξάνθης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο για το 2015, από τον Σύνδεσμο
Προπονητών Ξάνθης σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ξάνθης στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet, με κύριο ομιλητή τον προπονητή της Skoda Ξάνθη Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Γιώργου Λάππα, τον λόγο πήραν κατά σειρά ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέξης Χατζημπαλτάς που ήταν ο συντονιστής, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης και ο team manager της Skoda Ξάνθη Γιώργος Κασναφέρης, για να ακολουθήσει στην συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 
Ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης είδε με χαρά την κατάμεστη αίθουσα και το ενδιαφέρον των πτυχιούχων προπονητών που έδωσαν το παρών από Ξάνθη, Έβρο, Ροδόπη και Καβάλα, Φρόντισε να αναλύσει την φιλοσοφία του, να μιλήσει θέματα ποδοσφαίρου και τακτικής, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να έχει παίκτες που δουλεύουν. 
Πριν μπει στα θέματα τακτικής, μίλησε για την καριέρα του τις εύκολες και τις δύσκολες στιγμές και όλη την εμπειρία που έχει αποκομίσει μέχρι τώρα. Αμέσως μετά ο προπονητής της Ξάνθης δέχτηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους πάνω σε θέματα τακτικής και σε σχέση με την δική του δουλειά και φιλοσοφία. 
Στο τέλος της εκδήλωσης και αφού προβλήθηκε ένα βίντεο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ξάνθης Γιώργος Λάππας χάρισε ένα αναμνηστικό της πόλης της Ξάνθης στον Ρουμάνο τεχνικό ευχαριστώντας τον παράλληλα, ενώ τόσο ο πρόεδρος όσο και όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στον κ. Λουτσέσκου καλή συνέχεια στην Skoda Ξάνθη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.