Photos: H (δια ζώσης) υποστήριξη του Άρη Αβάτου στην προσπάθεια του Ηρακλή Νέου Ζυγού

Κοντά στην προσπάθεια του Ηρακλή Νέου Ζυγού στην προσπάθειά του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών βρέθηκε ο Άρης Αβάτου. Δεν είναι μόνο η ανακοίνωση με ευχές για καλή επιτυχία που εκδόθηκε τρεις μέρες πριν τον αγώνα ή η συγχαρητήρια ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά.

 
Είναι και το γεγονός ότι ο Άρης Αβάτου εμπράκτως βρέθηκε στο γήπεδο των Προσκυνητών και παρακολούθησε το παιχνίδι, εμψυχώνοντας την ομάδα της Ξάνθης αλλά και…κατασκοπεύοντας την Δόξα Προσκυνητών, που είναι πιθανή αντίπαλος του Αβάτου στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Στις φωτογραφίες βλέπετε στην πρώτη τον προπονητή της ομάδας του Αβάτου Χρήστο Σαμαρά να παρακολουθεί τον αγώνα Προσκυνητών – Ζυγού, στην δεύτερη τον ιδιοκτήτη του Άρη Αβάτου Ηλία Κοτόπουλο με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ομάδας και μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης Τάκη Μπέρτο και στην τρίτη τον αδερφό του ιδιοκτήτη του Αβάτου και αντιπρόεδρο της ομάδας Γιάννη Κοτοπουλο έχοντας δίπλα τον πρόεδρο του Ηρακλή Νέου Ζυγού Παναγιώτη Θεοδωρίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αβάτου:
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ 
ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΖΥΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ .
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ