Με Αμπελόκηπους και Αγιονέρι δοκιμάζονται Εθνικός και Σουφλί στον Έβρο (15:00, LIVE ΤhrakiSportS)

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Με τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες του Έβρου να αγωνίζονται εντός έδρας, με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τον Εθνικό Αγιονερίου αντίστοιχα το Σουφλί και ο Εθνικός.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αγωνίζεται με στόχο ένα και μόνο αποτελεσμα τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου που θα τον βοηθήσει να ξεφύγει και αλλο από την επικίνδυνη ζώνη οχτώ αγώνες πριν το τέλος. Διαιτητές οι Τρακαλιάνης (Σερρών), Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας)

Ο Έβρος Σουφλιου, αντιμετωπίζει τον με αρκετές απουσίες Ηρακλή Αμπελοκήπων, με άλλη ψυχολογία μετά τα θετικά αποτελέσματα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που τον έφεραν στην έκτη θέση, αλλά και νέο προπονητή τον Κελεσίδη στη θέση του Ουσταμπασίδη που πήγε στον ΠΑΟΚ και θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας που θα τον απομακρύνει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Διαιτητές του αγώνα οι Κιγιτζή, Δημητριάδης και Σαμουρκασίδης από το σύνδεσμο Θράκης.

Από εκεί και πέρα η Καστοριά αποφάσισε να μη κατέβει στην Ελευθερούπολη με τον τοπικό Ορφέα και μάλλον θα αποχωρήσει για το πρωτάθλημα η ιστορική αυτή ομάδα, ενώ ξεχωρίζει ο  Πανσερραϊκός του Κώστα Βασιλακάκηκέρδισε 2-0 τον Ακροπόταμο και ξέφυγε προσωρινά επτά βαθμούς από Αρη και Καβάλα που υποδέχονται Κοκκινόχωμα και καμπανιακό αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 23η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (15:00, LIVE από το ThrakiSportS):

Έβρος Σουφλίου-Ηρακλής Αμπελοκήπων
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Εθνικός Αγιονερίου
Άρης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Απόλλων Αρναίας-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Θύελλα Φιλώτα-Δόξα Δράμας
Καβάλα-Καμπανιακός
Ορφέας Ελευθερούπολης-Καστοριά (αναβλήθηκε)
Πανσερραϊκός-Άρης Ακροποτάμου 2-0 (Σάββατο)