Αλλαγή ο Καπτέλλι στην ισοπαλία της Εθνικής Παίδων στην πρεμιέρα της Elite Round

Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας στην πρεμιέρα της στον 4ο όμιλο της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 που διεξάγονται στα γήπεδα της Πολωνίας.

Η ελληνική ομάδα, ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κάνει σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, καθώς προηγήθηκε 2-0 χάρη στα γκολ των Κυρτζιαλίδη (50΄), Λημνιού (51΄).

Δυστυχώς, όμως, κάποιες στιγμές αδράνειας στη συνέχεια επέτρεψαν στους Ιρλανδούς να ισοφαρίσουν με τους Κλάρκ στο 60΄ και Μπάρετ στο 73΄ με χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο Άχερν από τον Σιαμπάνη). Στο 68’ αλλαγή πέρασε ο Μάρκος-Ρέτζι Καπτέλλι της Skoda Ξάνθη.

Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική μας αυτό της Δευτέρας κόντρα στην διοργανώτρια Πολωνία, που το βράδυ αντιμετωπίζει την Λευκορωσία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κέλεχερ, Ο΄ Κίφι, Λούνεϊ, Μάστερσον, Λίχι, Χάνι (66΄ Άχερν), Ελμπουζεντί (58΄ Σλάτερ), Λέβινγκστον, Μπάρετ, Ρόναν, Κλαρκ

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου, Λημνιός, Λάμπρου (80΄+2 Δοδοντσάκης), Μίγγος (64΄ Τσιμπούκας), Κυρτζιαλίδης (68΄ Καπτέλλι), Παυλίδης, Ρέτσος, Νάτσος