ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Και μαθηματικά πρωταθλήτριες οι Κορασίδες της Ασπίδας! Πέρασαν και από την Δράμα

Ασταμάτητες μοιάζουν οι Κορασίδες του Νεδήμ Καρά Αχμέτ που πέρασαν νικηφόρα και απο την Δράμα, κερδίζοντας με 42-55 τους Τιτάνες, και έτσι δύο στροφές πριν το τέλος «κλείδωσαν» και μαθηματικά τον τίτλο, μόνο αν δεν κατέβουν σε ένα ματς και μηδενιστούν μπορούν να χάσουν το πρωτάθλημα.

Τα κορίτσια της Ασπίδας παρουσιάστηκαν σοβαρές από το πρώτο κιόλας λεπτό παίρνοντας από νωρίς τα ηνία του αγώνα, χωρίς να επιτρέψουν στιγμή στην γηπεδούχο ομάδα να πιστέψει στην ανατροπή. Μάλιστα στην τελευταία περίοδο ειδικά ο προπονητής της Ξανθιώτικης ομάδας είχε την ευκαιριά να δοκιμάσει και πολλά σχήματα, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αθλήτριες του που δεν παίζουν πολύ. Καταλυτική η παρουσία της Μαρίας Μαμαλίγκατζη που σημείωσε 23 πόντους, ενώ πολύ καλή ήταν και η Μεχμέτ Ουστά που πέτυχε 11 πόντους.

Διαιτητές: Πασσαλίδης – Τσεχερίδης

Δεκάλεπτα: 14-19, 23-31 (ημίχρονο), 31-42, 42-55 (τελικό αποτέλεσμα)

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ ( Ιωάννα Μυλωνά): Καρυώτη  Μ., Καρλίδου, Κουγιουμτζόγλου, Παπαδοπούλου, Χατζησάββα 11, Κεσίδου 2, Βαρσάμη 4, Καρυώτη Κ. 7, Κουτσουλή, Αρσένογλου 9, Αθανασιάδου 9.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Νεδήμ Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά 11, Αραμπατζή Ε. 4, Κουτρουβέλη  5, Βουδούρη 2, Χαλκίδου 5, Χατζηχαλίλ 1, Μαμαλίγκατζη 23, Αντικουλάνη, Μπονόβα, Αχμέτογλου, Αραμπατζή Ζ.  4.