Οι δηλώσεις του Άκη Δαρίδη και του Ανέστη Γιαννακόπουλου ως… Σάκη Μουστακίδη

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Εθνικού με την Μπενφίκα στην Λισαβόνα και της ήττας του Εθνικού, έκαναν δηλώσεις ο βοηθός προπονητή Ανέστης Γιαννακόπουλος στην κάμερα του πορτογαλικού καναλιού της Μπενφίκα που αναμετέδιδε και το Laola (με τους ιθύνοντες της μετάδοσης να… μπερδεύονται και να νομίζουν ότι επρόκειτο για τον Μουστακίδη), ενώ πιο αργά δηλώσεις έκανε και το λίμπερο της ομάδας, ο Άκης Δαρίδης.

 

Και οι δύο τόνισαν ότι η υπόθεση πρόκριση δεν έχει κριθεί. «Συγχαρητήρια στην Μπενφίκα έπαιξε πολύ καλά. Εμείς περιμέναμε ότι θα ήμασταν περισσότεροι ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στην ρεβάνς θα είναι ένα άλλο παιχνίδι κι ελπίζω ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», δήλωσε ο Ανέστης Γιαννακόπουλος.

Από την πλευρά του, την αισιοδοξία του πως θα μπορέσουν να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των “4” του Challenge Cup, εξέφρασε ο Άκης Δαρίδης. Ο λίμπερο του Εθνικού μίλησε για την ήττα τους από τη Μπενφίκα στη Λισσαβόνα με 3-0 και ξεκαθάρισε πως αν παρουσιαστούν όπως πρέπει, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την είσοδο στα ημιτελικά:

“Μπήκαμε νευρικά στο παιχνίδι και το πρώτο σετ χάθηκε γρήγορα. Στο δεύτερο σετ με δυό λάθη στους 22πόντους χάθηκε η διαφορά. Το παλέψαμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, η οποία οπμως δεν είναι και ανίκητη. Νομίζω ότι στην Αλεξανδρούπολη θα είναι πολύ δύσκολο να πάρουν την πρόκριση αν είμαστε σωστοί στην τακτική μας….”