ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην “επτάρα” των Καστανιών μέσα στους Μεταξάδες

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου της Α’ ΕΠΣ Έβρου, πέρασε ξανά ο Άρδας Καστανέων μετά την σαρωτική νίκη του με 7-0 επί της Αναγέννησης Μεταξάδων και εκμεταλλευόμενος το ρεπό της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ο αγώνας δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, αφου ο Άρδας ήταν καταιγιστικός, έτω και χωρίς τον ασθενή προπονητή του κ. Χρηστούδη, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αφου το σκορ ήταν ήδη στο 5-0! Από την άλλη η Αναγέννηση Μεταξάδων δεν προέβαλε καμία ντίσταση κάνοντας την χειρότερη φετινή εμφάνισή της και μοιραία δέχτηκε επτά τέρματα.

Τα τέρματα για τον ‘Αρδα Καστανέων πέτυχαν στο 14′ με πλασέ ο Νικολαϊδης,  στο 17′ ο Γενηκομσίουμε κεφαλιά, στο 23′ με ατομική προσπάθεια του Δαρβούδη, στο 29′ με πλασέ του Καμπακίδη στο 36′ με πλασέ ο Νικολαϊδης διπλασίασε τα τέρματά του και έκανε το 5-0 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Ο χορός των γκολ συνεχίζεται για τις Καστανιές για το 6-0 με τον Δαρβούδη πάλι στο 50′ με πλασε και το τελικό 7-0 θα διαμορφώσει στο 83’ κάνοντας χατ τρικ ο Δαρβούδης πάλι με πλασέ.

Κανένα πρόβλημα για τον διαιτητή της αναμέτρησης Βασιλόπουλο με βοηθούς τους Σαμουρκασίδη και Νάνο.

ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ: Ντινούδης (45΄Καραγιάννης), Καμπακίδης, Νάκου, Καράμπελιας, Μυλωνάς (55΄Τσιρούδης), Πετρόπουλος Κ., Νικολαΐδης (45΄Κασπαρίδης), Καπετανίδης, Δαρβούδης, Μπαχτσεβανίδης, Γενηκομσίου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ: Πουρζιτίδης Α., Μπιτζιμινούδης (45΄Πεχλεβανούδης), Παπαδόπουλος, Πανουργούδης, Πατίδης, Παναγιωτάκος, Καμπουρούδης, Πουρζιτίδης Κ., Δραγούμης, Τερζούδης, Τσομπανούδης