Μεγάλη νίκη της Ξάνθης στο «Ελ Θράκικο» των Παίδων

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Η Ξάνθη ήταν η μεγάλη νικήτρια του Θρακιώτικου ντέρμπι του πρωταθλήματος Κ15 της Super League, με τους παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη να κερδίζει με 3-1 και να διατηρείται στην δεύτερη θέση, δέκα πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

 

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης ενώ όποτε έβρισκε χώρους δημιουργούσε απειλητικές καταστάσεις στην εστία του Αραμπατζή. Στο 8’ ο Θεοφυλάκης έπιασε το σουτ εκτός περιοχής αναγκάζοντας τον Αραμπατζή σε εντυπωσιακή επέμβαση, στην ροή της φάσης μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Σταματιάδης έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή ανοίγοντας το σκορ για την γηπεδούχο ομάδα. Στο 29’ μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδα της Ξάνθης. Το πρώτο σουτ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 30’ με τον Παπαγεωργίου να πιάνει το μακρινό σουτ με τον Ζουρνατζίδη να μπλοκάρει με άνεση.

Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 44’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λεωτσάκο, με την ομάδα της Κομοτηνής να ισορροπεί μετά το πρώτο πεντάλεπτο, και να προσπαθεί να φανεί απειλητική προς την εστία του Ζουρνατζίδη. Μετά το 55′ η ομάδα της Ξάνθης πήρε ξανά τα ηνία της αναμέτρησης, και στο 58’  άγγιξε το τρίτο γκολ με τον Σταματιάδη να βγαίνει μόνος απέναντι στον Αραμπατζή με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού να αποκρούει με τα πόδια. Στο 66’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Θεοφυλάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 76′ ο Πασχαλίδης μείωσε για την ομάδα της Κομοτηνής διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββας Σπυριδόπουλος με βοηθούς τους Σαββουλίδη και Πέγιο απο την ΕΠΣ Έβρου

 

Skoda Ξάνθη(Θ. Καραγιαννίδης): Ζουρνατζίδης, Ποδαράς(80′ Κριεζής), Λεωτσάκος, Τηλαβερίδης, Τζεβελεκίδης(72′ Παπαδόπουλος), Ζώτος, Βεζάζης(78′ Μεμέτ), Θεοφυλάκης, Σταματιάδης, Σουλεϊμάν, Χατζηπατέρας(64′ Τσιλιγγίρης)

Πανθρακικός(Ζ. Στοίνοβιτς): Αραμπατζής, Στοίνοβιτς, Αθανασιάδης, Τζιαφάλιας, Παπαγεωργίου(34’ Πασχαλίδης), Πατσιώρας, Γιαννακόπουλος(34’ Αζίζ Τσεβδάς), Βλαχόπουλος, Αλμετίδης(45′ Παχούμης), Καμπουρούδης(78′ Σμαραγδής) Χατζηιωαννίδης.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ του «Ελ Θράκικο»