Photos: Άρμα με Μαρινάκη, Μελισσανίδη και… ΕΠΟ στο Καρναβάλι Ξάνθης!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Ο ποδοσφαιρικός μας κόσμος αποτέλεσε έμπνευση για ένα από τα πέντε άρματα που εμφανίστηκαν στο φετινό επετειακό Καρναβάλι Ξάνθης, που συμπλήρωσε ακριβώς μισό αιώνα ζωής. Σε ένα από τα πέντε άρματα πρωταγωνιστούσαν τα δυο “αφεντικά” του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως… “χοντρός” και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ως… “τίγρης” και με ένα πούρο στο στόμα.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που έστω και με αυτόν τον τρόπο, Μαρινάκης και Μελισσανίδης φωτογραφήθηκαν μαζί! Στο ίδιο άρμα υπήρχε και μία… μαϊμού, στην κοιλιά της οποίας αναγράφονταν η λέξη “ΕΠΟ”. Η μαϊμού κρέμονταν μάλιστα από ένα δέντρο στο οποίο υπήρχαν γραμμένες οι λέξεις ΕΠΣ Ξάνθης και άλλες ΕΠΣ, με αντιληπτούς τους συμβολισμούς, ενώ επάνω στο άρμα υπήρχαν καλλίγραμμες κοπέλες που φορούσαν την μπλούζα της Skoda Ξάνθη.

Το άρμα ονομαζόταν “ΒλΕΠΟ ότι θέλω”. Δείτε φωτογραφίες του άρματος που σατίρισε την αθλητική ποδοσφαιρική επικαιρότητα και προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια στο φετινό Ξανθιώτικο Καρνανβάλι, εν αναμονή επόμενης ανάρτησης με πλήρες φωτορεπορτάζ από το Καρναβάλι…