Κρατικοδίαιτος σύμβουλος του Ντόλιου ο δημοσιογράφος Σταύρος Αποστολίδης

Στη δημοσιότητα έφερε το pamemprosta.org το ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο ο προβεβλημένος δημοσιογράφος της Αλεξανδρούπολης Σταύρος Αποστολίδης ήταν σύμβουλος του πρώην βουλευτή Έβρου και πρώην Υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου.

Ο ιδιοκτήτης του Status Radio και του iThraki.com και πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης ήταν μέχρι την 27/1/2015, οπότε και έληξε η θητεία του βουλευτή,μετακλητός υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του Γιώργιου Ντόλιου.

Ο Σταύρος Αποστολίδης ήταν μισθοδοτούμενος από το ελληνικό δημόσιο με μισθό που τις καλές, προ κρίσης, εποχές ξεπερνούσε τα 1.500 ευρώ μηνιαίως και δικαιούταν και υπερωρίες, όπως όλοι οι μετακλητοί υπάλληλοι σε πολιτικά γραφεία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε αυτή τη θέση επί σειρά ετών.

Το ότι πολλοί προβεβλημένοι δημοσιογράφοι εργάζονταν και εργάζονται «κρυφά» σε πολιτικά γραφεία είναι γνωστό και έχει κατά καιρούς έρθει στη δημοσιότητα και έχει καυτηριαστεί από τους πολίτες.

Οι δημοσιογράφοι κάνουν πολλές δουλειές και τις περισσότερες τις κάνουν καλά, αν έχουν δυνατότητες και ικανότητες. Αλλά επειδή είναι δημοσιογράφοι, πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει που εργάζονται και κυρίως για ποιόν εργάζονται. Διαφορετικά, είναι και κριτές και κρινόμενοι και κρυφά αμειβόμενοι. Και αυτό το κρινόμενοι κάνει την διαφορά… 

 

Πηγή:  http://www.alexpolisonline.com