Θρίαμβος του Νέστου των Θρακιωτών στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας ο Νέστος Χρυσούπολης που κέρδισε με 5-0 την ΑΕ Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη».

Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη έχοντας στην σύνθεση της τους Θρακιώτες Παυλακάκη, Δεσύλλα, Χασάνογλου, Τσέκο, Μπουλγούρα αλλά και τους πρώην άσσους της Ξάνθης Γκατσολάρι και Κούτεφ θριάμβευσε στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕ Καβάλας, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τους Ζγκούρη και Μαχαιρούδη που πέτυχα από δύο γκολ έκαστος ενώ τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Μανούκος.

Πλέον μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου η ομάδα του Νέστου μπαίνει στα μπαράζ ανόδου φαντάζοντας το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καβάλας, και να τεθεί αντιμέτωπος με τους πρωταθλητές των τριών νομών της Θράκης για την διεκδίκηση του ενός εισιτηρίου για την Γ’ Εθνική.

Α.Ε. Καβάλας(Β. Ζέρβας): Αγαθόπουλος, Στερνιώτης, Τομπούλης(70΄Αθανασιάδης), Λευθέρης, Ελευθεριάδης, Ίσα(77΄ Ταταλιάς), Αντωνάκης, Σεμερτζίδης, Μπανταλίδης, Ντελμεκούρας, Κορδήστι(53’ Δεληγιάννης)

Νέστος Χρυσούπολης(Ν. Καραμπετάκης): Καραβελίδης, Στέρεφ, Μανούκος(60’ Μπουλγούρας), Παυλακάκης, Σιαματάς, Παπαδάτος(75΄ Δεσύλλας), Χασάνογλου(70΄ Τσέκος), Γκατσολάρι, Μαχαιρούδης, Κούτεφ, Ζγκούρη)