Αποκτά Ακαδημία – Σχολή Ποδοσφαίρου στην Θράκη (και) η ΠΑΕ Ατρόμητος!!!

Η πρώτη ομάδα πέραν της Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που αποκτά παράρτημα σχολής ποδοσφαίρου στην Θράκη έγινε την Παρασκευή ο Ατρόμητος Περιστερίου. Την ανακοίνωση έκανε ο σύλλογος της Αθήνας με ανακοίνωσή του, με την οποία έκανε γνωστό ότι διευρύνεται το Δίκτυο Σχολών του Ατρομήτου μέσα από συνεργασία με την ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης, με έδρα το Θρυλόριο Κομοτηνής.

 

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα του Ατρομήτου μίλησε ο υπεύθυνος της ΠΑΕ Ποντίων Μιχάλης Κακουλίδης. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μεγαλώνουμε και αγκαλιάζουμε αυτή τη φορά την Κομοτηνή. Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης (με έδρα το Θρυλόριο) η οποία εντάσσεται κι επίσημα στο Δίκτυο Σχολών μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Κομοτηνής Μιχάλης Κακουλίδης μιλώντας στο atromitos fc.gr δήλωσε τα εξής:

«Με ικανοποίηση και υπευθυνότητα εντάσσουμε την ομάδα μας στο δίκτυο σχολής ποδοσφαίρου του Ατρόμητου. Η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στον ιστορικό μας σύλλογο να υλοποιήσει το όραμά του που είναι ένα και μοναδικό: Να δίνει την ευκαιρία στα νεαρά παιδιά που συμεμτέχουν στις υποδομές του σωματείου μας αφενός να μάθουν τις βασικές αρχές του αθλήματος που λατρεύουν και αφετέρου τα πραγματικά ταλέντα να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο κάτω από τις οδηγίες εξαιρετικών συνεργατών.

Η ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης έχει όλα αυτά τα χρόνια ένα ξεχωριστό μοντέλο λειτουργίας στις ηλικίες από 6 μέχρι 16 ετών προσαρμόζοντας τους ποδοσφαιριστές της από πολύ νωρίς σε αγωνιστικά πρότυπα. Ο  στόχος μας για να δημιουργήσουμε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές θα γίνει πλέον πολύ καλύτερα υπό τις οδηγίες της μεγάλης σχολής του Ατρόμητου που αποδεδειγμένα παράγει ανθρώπους χρήσιμους στην κοινωνία».