Πόρτα Σπανού σε Παντελίδη! Τελικά Νιόμπλιας στον Ατρόμητο

Παρά την σιγουριά των αθηναϊκών για την έλευση του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη στον Ατρόμητο μετά την παραίτηση του από τον πάγκο του Λεβαδειακού, ο Νίκος Νιόμπλιας συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου και από Τετάρτη πιάνει δουλειά, με το πρώτο παιχνίδι να είναι αυτό την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα είναι τρίτος προπονητής που θα δουλέψει φέτος στον Ατρόμητο.

Ο Νίκος Νιόμπλιας θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη, ώστε να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις και να μαζέψει τα πράγματά του και την μεθαύριο θα φτάσει στην Αθήνα, ώστε να κάνει την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα και να γνωρίσει τους παίκτες που θα προπονεί στο εξής.

Ο Νίκος Νιόμπλιας είναι ο τρίτος προπονητής που θα δουλέψει φέτος στον Ατρόμητο. Είχαν προηγηθεί Γιώργος Παράσχος και Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Κοζανίτης γίνεται ο 32ος τεχνικός που θα εργαστεί στη φετινή Superleague. Οι μοναδικοί που δεν έχουν αντικατασταθεί είναι ο Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ, ο Βεργέτης στον Αστέρα Τρίπολης, ο Χάβος στον Παναιτωλικό, ο Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννενα, ο Γκρανέρο στη Βέροια, ο Γρηγορίου στην Κέρκυρα και ο Χριστόπουλος του Πλατανιά.

 Στον Λεβαδειακό αναμένεται η πρόσληψη του διαδόχου του Παντελίδη, που θα αποτελέσει τον 33ο φετινό τεχνικό στη Superleague 2014-2015!