Παράπονα παρά τη νίκη της Ορεστιάδας για τον Δεληκώστα

Αντίθετα συναισθήματα προκάλεσε ο αγώνας κυπέλλου Ορεστιάδας με ΜΕΝΤ που έληξε 3-1 υπέρ των εβριτών, παρά το αποτέλεσμα, με τον νικητή προπονητή της Ορεστιάδας Κώστα Δεληκώστα νε έχει παράπονα από τους παίχτες του και τον ηττημένο Γιάννη Τσαϊρελη να είναι ικανοποιημένος απότην εμφάνιση της ΜΕΝΤ.

 

 Προβληματισμένος με την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι Κυπελλου με τη ΜΕΝΤ παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας.
«Το θετικό είναι ότι περάσαμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε καλοί σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού για να νικήσουμε την οποιαδήποτε ομάδα. Ήταν καλό το τάιμινγκ αυτής της εμφάνισης πάντως γιατί ακολουθεί το ματς με την Λαμία και θα μας βοηθήσει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι»

 Ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά όχι από την ήττα από την Ορεστιάδα παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΜΕΝΤ, Γιάννης Τσαϊρελης.
«Με τις ελλείψεις που είχαμε είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση όχι όμως από το αποτέλεσμα. Δείξαμε διάθεση κι όσο αντέξαμε ήμασταν ανταγωνιστικοί, αφού θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση αλλά πλέον το μυαλό μας είναι στραμμένο στο ματς με τον Παμβοχαϊκό».