Καλείται σε απολογία ο Πανθρακικός για πιθανή χειραγώγηση του ματς με Ολυμπιακό

Μετά τις ΠΑΕ Εργοτέλης και Βέροια ήταν η σειρά του Πανθρακικού να κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για εμπλοκή σε υπόθεση πιθανής χειραγώγησης αποτελέσματος σε αγώνα του εν εξελίξει πρωταθλήματος. Πρόκειται για το παιχνίδι της 9ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο οποίο η ομάδα της Κομοτηνής ηττήθηκε 5-1.

Η στοιχηματική δραστηριότητα στο παιχνίδι αυτό κρίθηκε παράλογη και ενημερώθηκε σχετικά η ΕΠΟ μετά το φάκελο που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή της UEFA. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έπραξε τα δέοντα, ασκώντας στις 4 Φεβρουαρίου δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός κρίθηκε ότι δεν είχε σχέση. Κατόπιν ήρθε η κλήση από τη λίγκα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 12/02/2015 και ώρα 13:00) την παρακάτω ΠΑΕ: Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 4/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 12-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».