Ανάλυση: Οι τρεις “τελικοί” του Πανθρακικού μέσα στον Φεβρουάριο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής 

– Αν και ξεκίνησε καλά το 2015, ο Πανθρακικός, μετά την ήττα του στη Ν. Σμύρνη από τον Πανιώνιο, έχασε το αήττητο μετά από επτά αγώνες και όαλ δείχνουν ότι θα συνεχίζει να παίζει μεχρι και τον τελευταίο αγώνα για την παραμονή του, ενώ πλέον δεν έχει υποχρεώσεις για το κύπελλο Ελλάδος έπειτα από τον βαρύ αποκλεισμό από τον μισοδιαλυμένο ΟΦΗ.

Στον Πανθρακικό, ο Μανουέλ Ρόκα, γνωρίζει πως μπορεί το Φεβρουάριο να έχει τρες ή έξι πιθανότατα σίγουρους πόντους ανευ αγώνα, με ένα και ίσως δυο… ρεπό με την αποχώρηση της Νίκης Βόλου και τη διαφαινόμενη του ΟΦΗ, αλλά τα υπόλοιπα τρια παιχνίδια όμως μοιάζουν με “τελικούς”, αρχικά με Καλλονή, στη συνέχεια με Πλατανιά και πιο μετά με Παναιτωλικό – καθώς μπορεί να κρίνουν πολλά στην υπόθεση παραμονή.

Η αρχή για την ομάδα του Πανθρακικού γίνεται την Πέμπτη (5/2) το απόγευμα στις 19:30 με το πρώτο ματς του Φλεβάρη να γίνεται στο ΔΑΚ, οπού η Θρακιώτικη ομάδα θα υποδεχτεί την Καλλονή του Βαγγέλη Βλάχου, που είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι ο Πανθρακικός είναι αήττητος στην έδρα του, αλλά έχει πολλές ισοπαλίες και καλό θα ήταν να διατηρήσει μεν το αήττητο, χωρίς όμως απώλειες βαθμών.

Θα ακολουθήσει τρεις μέρες αργότερα το ταξίδι στα Χανιά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, που θα γίνει τη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 17:15 το απόγευμα. Ακολουθεί στις 14 Φεβρουαρίου το ρεπό με την Νίκη Βόλου για την 24η αγωνιστική και οι τρεις σίγουροι βαθμοί, ενώ δύο εβδομάδες μετά, για την 25η αγωνιστική, έρχεται στο ΔΑΚ τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 19:30, το παιχνίδι με τον φορμαρισμένο μετά την άλωση της Τούμπας Παναιτωλικό του Μάκη Χάβου.

Ο Φεβρουάριος κλείνει με το παιχνίδι του Πανθρακικού στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, εαν τελικά πραγματοποιηθεί και ορισθεί (κανονικά είναι προγραμματισμένος για τις 28/2 στις 17:15 το απόγευμα).  Αναλυτικά και συνοπτικά, το πρόγραμμα του Πανθρακικού:
22η αγωνιστική, Πέμπτη  05/2 19:30 Πανθρακικός – Καλλονή (πρωτάθλημα)
23η αγωνιστική, Κυριακή 08/2 17:15 Πλατανιάς – Πανθρακικός (πρωτάθλημα)
24η αγωνιστική, Σάββατο 14/2 Πανθρακικός – Νίκη Βόλου 3-0 α.α. (κερδίζει άνευ αγώνα, μια και η Νίκη έχει αποχωρήσει)
25η αγωνιστική, Δευτέρα  23/2 19:30 Πανθρακικός – Παναιτωλικός (πρωτάθλημα)
26η αγωνιστική, Σάββατο 28/2 ΟΦΗ – Πανθρακικός (εάν οριστεί για το πρωτάθλημα)