Σοβαρές αναταράξεις κατά την επιστροφή του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Από σοβαρές αναταράξεις συνοδεύθηκε η επιστροφή του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μία ημέρα μετά την συμμετοχή του στον τελικό της Volley League και την ήττα που γνώρισε με 3-1 σετ από τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη κούπα της σεζόν.

Η αποστολή της ομάδας του Έβρου επέστρεψε το μεσημέρι στην βάση της με το αεροπλάνο της γραμμής, το οποίο όμως έπεσε σε πολλά κενά αέρος. Έτσι κι αλλιώς, η πτήση ξεκίνησε με τον πιλότο να διευκρινίζει ότι υπήρχε περίπτωση να μην μπορούσε να προσγειωθεί λόγω των καιρικών συνθηκών, όπως έγινε σε πολλά άλλα αεροδρόμια της χώρας. Τελικά το αεροσκάφος έφτασε κανονικά στον προορισμό του, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό υπήρξαν στιγμές τρόμου, που άλλοι αντιμετώπισαν με έκδηλη την ανησυχία τους και άλλοι με εμφανή αμηχανία και χαμόγελα.

Οι αναταράξεις στην πτήση της επιστροφής ίσως έδειξαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο και τις αναταράξεις που κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν στην ομάδα με τις αποφάσεις που αναμένεται να ληφθούν μέσα στην εβδομάδα. Στο κλειστό της Γλυφάδας είχαν οργιάσει οι φήμες ότι ο Μπόζινταρ Τσουκ, ο κορυφαίος παίκτης του Εθνικού τόσο στο φάιναλ φορ όσο και γενικά στην σεζόν, πιθανότατα να πραγματοποίησε εκεί τα τελευταία του παιχνίδια με την κυανόλευκη φανέλα της ομάδας του Έβρου.

«Δεν ξέρω ακόμη… Θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει», είπε ο ίδιος αποχωρώντας από την Γλυφάδα, μη διαψεύδοντας σε πρώτη φάση τις φήμες που από καιρό κυκλοφορούν για επικείμενο βελούδινο διαζύγιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μια πρόταση από την Τουρκία και μία ακόμα από ομάδα του Ντουμπάι, για να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν την καριέρα του. Σε κάθε περίπτωση τον πρώτο λόγο τον έχει ο Εθνικός, αφού άλλωστε έχει στα χέρια του την υπογραφή του περασμένου καλοκαιριού στο μονοετές συμβόλαιο που έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές,

Ωστόσο το κόστος της παραμονής του Τσουκ είναι βαρύ για μια ομάδα με τα οικονομικά προβλήματα του Εθνικού και όπως έχει αποκαλύψει ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος του Εθνικού Γιάννης Τζίμας σε παλιότερες ραδιοφωνικές του δηλώσεις, το ενδεχόμενο της αποδέσμευσης από τέτοια βαριά συμβόλαια είναι κάτι που εξετάζει σοβαρά η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός. Ήδη προφανώς, όπως φαίνεται από την απάντηση του παίκτη, έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα και μένει να δούμε μέσα σε αυτές τις μέρες αν πράγματι ο Τσουκ θα αποχωρήσει από την ομάδα ή όχι.

Ενδεικτική της αβεβαιότητας που υπάρχει αυτήν την στιγμή αναφορικά με αυτό το ζήτημα είναι και η απάντηση του Σάκη Μουστακίδη σε ερώτηση του ThrakiSportS για τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, την προσεχή εβδομάδα, και το κατά πόσον θα είναι σε αυτόν τον αγώνα ίδιο το ρόστερ του Εθνικού. “Πάμε παρακάτω… Άλλη ερώτηση… Δεν ξέρω!”, είπε χαμογελώντας στο τέλος ο κόουτς Μουστακίδης.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΕΣΑΠ από την συνέντευξη Τύπου με τις δηλώσεις Μουστακίδη και την χαρακτηριστική του αντίδραση στην ερώτηση του ThrakiSportS μετά το 2’50″…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/qSwgkrNvqnc?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]