Το pregame του αγώνα Πανιώνιος – Πανθρακικός (15:00 LIVE, ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Κρίσιμη αναμέτρηση “εξάποντου” με φόντο την παραμονή στην Super League γίνεται στη Νέα Σμύρνη, όπου το απόγευμα του Σαββάτου (31/1), ο Πανθρακικός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο με στόχο, να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, την πρώτη του και στις αναμετρήσεις τους στις Αθήνα, ενώ θέλει το βαθμό ή τους βαθμούς, ώστε να συνεχίσει το αήττητό του στο πρωτάθλημα για έβδομο συνεχόμενο αγώνα και να αποκτήσει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας και με τους Νεοσμυρνιώτες (15:00 LIVE, ThrakiSportS).

Τις δύο ομάδες… χωρίζουν πέντε βαθμοί, μια και ο Πανιώνιος με αγώνα λιγότερο με τον Εργοτέλη έχει 16 πόντους και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται στην 13η θέση με 21 βαθμούς, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το παιχνίδι αποτελεί… τελικό για τους «κυανέρυθρους» και τους «πράσινους».

Εκτός πλάνων του Μανουέλ Ρόκα βρίσκονται οι Βιγιαφάνε και Σέτι, οι οποίοι αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Αντίθετα, υπολογίζονται κανονικά οι Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ποτουρίδης, Ρομέου, Τζάνης, Ντιγκινί και Ιγκόρ, που δεν αγωνίστηκαν στο τυπικής σημασίας τελευταίο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Στην διάθεση του Πανιωνίου του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται η νέα μεταγραφή από την Τρίπολη ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ στην αποστολή βρίσκονται ακόμα και οι Παύλος Μητρόπουλος και Σπύρος Ρισβάνης που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. 

Κακή  είναι η προϊστορία του Πανθρακικού στη Νέα Σμύρνη με 3 ήττες σε τέσσερις αγώνες και τα τέρματα συνολικά 2-9.

Στην Κομοτηνή αντίθετα οι Θρακιώτες μετρούν 3 νίκες και δυο ήττες  στις 5 συναντήσεις των δύο ομάδων στην Κομοτηνή και τα τέρματα 7-4 υπέρ του των Θρακιωτών.

 Συνολικά ανεξαρτήτου έδρας η ομάδα της Κομοτηνής έχει αντιμετωπίσει 9 φορές τον Πανιώνιο μετρώντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες, με τα γκολ συνολικά να είναι 9-13.

Αναλυτικά οι 9 συναντήσεις των δύο ομάδων:

2008-2009         Πανθρακικός – Πανιώνιος 1-0                    Πανιώνιος – Πανθρακικός 3-0

2009-2010         Πανιώνιος – Πανθρακικός 3-1                    Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-1

2012-2013         Πανθρακικός – Πανιώνιος 1-2                    Πανιώνιος – Πανθρακικός 2-0

2013-2014         Πανιώνιος – Πανθρακικός  1-1                   Πανθρακικός – Πανιώνιος 4-1

2014-2015         Πανθρακικός – Πανιώνιος  1-0                   Πανιώνιος – Πανθρακικός  (;)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ