Όσα δήλωσε στην συνέντευξη Tύπου στη Νέα Σμύρνη ο Μανουέλ Ρόκα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Απογοητευμένος από την ήττα εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανθρακικού Μάνουελ Ρόκα στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ξεκαθαρίζοντας σε ερώτηση του ThrakiSportS πως ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές για τους «πράσινους».

«Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε το παιχνίδι ή να πάρουμε την ισοπαλία. Βέβαια όταν τρως στο πρώτο λεπτό γκολ μετά είναι μεγάλο βάρος. Είχαμε ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Ιγκόρ. Φάγαμε το δεύτερο γκολ από κομπίνα και μετά ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Κάναμε το 2-1, ανεβάσαμε παίκτες, όμως δυστυχώς παίξαμε ουσιαστικά μόνο 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς συνέχεια υπήρχαν τραυματισμοί και καθυστερήσεις. Δεν κακολογώ κανέναν, λογικό ήταν αυτό εφόσον η ομάδα αυτή είχε τον ίδιο στόχο με εμάς και προηγούνταν. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Δεν τα καταφέραμε .Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη που κάναμε. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και νομίζω ότι έως το τέλος θα γίνει μάχη για την παραμονή».

Ειδικά για τα γκολ που δέχθηκε ο Πανθρακικός, ο Ρόκα παραδέχθηκε ότι αμφότερα οφείλονται σε αμυντικά λάθη και μάλιστα τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα πικραμένος, γιατί στο πρώτο ουσιαστικά οι παίκτες του δεν ακούθμπησαν καν μπάλα ενώ το δεύτερο προήλθε από κομπίνα που έχει δουλευτεί καλά στην προπόνηση, για να αποφεύγονται τέτοια λάθη. Είπε ωστόσο ότι ακόμα και το γκολ που πέτυχε ο Πανθρακικός μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο (αν δεν είχε μπει ο Πανθρακικός θα είχε μειονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοπαλία με τον Πανιώνιο).

Τέλος, σε ερώτηση του ThrakiSportS για τις μεταγραφές, δεδομένου ότι αξιοποιήθηκαν δυο από τους παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο και παράλληλα αναβαθμίστηκαν πέντε ποδοσφαιριστές από την Κ20, ο Μάνουελ Ρόκα επιβεβαίωσε ότι δεν αναμένονται άλλες εκπλήξεις στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου: «Πλέον για εμάς, όπως και για όλους νομίζω, τελείωσαν οι μεταγραφές και αυτοί οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ με αυτούς θα παλέψουμε».