Παντρεύτηκε, έγινε μπαμπάς και ήρθε μετά συζύγου στον αγώνα του Εθνικού ο “Μπόζο”

Γράφει ο Κουτσοballης

– Στον νικηφόρο αγώνα του Εθνικού στη Θεσσαλονίκη στη Μίκρα με τον Άρη, παραβρέθηκε εκτός των φίλων του βόλει από τον Έβρο και ο εβρίτης διεθνής πασαδόρος του Ηρακλή Θόδωρος Μποζίδης. Το ενδιαφέρον όμως δεν είναι αυτό. Το σημαντικό είναι ότι ο αγαπητός σε όλους “Μπόζο” είναι  πατέρας εδώ και μόλις 40 ημέρες. Μάλιστα, σε αυτήν την έξοδό του συνοδευόταν από την σύζυγό του Κατερίνα, ίσως και στην πρώτη της έξοδο μετά την γέννα.

Ο Θοδωρής παρά τα 40 χρόνια του, αφού ανέβασε πέρυσι την ΜΕΝΤ στην Α1, συνεχίζει την πλούσια καριέρα του και φέτος στον Ηρακλή που πάει τρένο και θα επιστρέψει κατά τα φαινόμενα στην Volley League.

O εβρίτης πασαδόρος με αφορμή την επίσκεψη του Εθνικού στη Θεσσαλονίκη δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα των εβριτών με την παλιά του ομάδα, τον Άρη (όπως και άλλοι εβρίτες φίλαθλοι αλλά και εβρίτες παίκτες που αγωνίζονται στην Θεσσαλονίκη, όπως μπορέσατε να δείτε στο φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS).

Το σημαντικό όμως είναι ότι ο “Μπόζο” δεν ήρθε μόνος στο γήπεδο. Είχε ως παρέα και την πανέμορφη σύζυγό του Κατερίνα (αφού επιτέλους ο ορκισμένος εργένης το… πήρε το κορίτσι), η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες τυγχάνει και μητέρα του “διαδόχου”. Σε κάθε περίπτωση, οι ευχές είναι ξεκάθαρες: να ζήσει ο μικρός, να έχει πάνω από όλα υγεία και μεγαλώνοντας να κάνει μια καριέρα σαν του πατέρα του!