ΕΠΣ Θράκης: Ξαφνική αλλαγή έδρας στο ντέρμπι Φιλία – Προσκυνητές λόγω… βροχής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Σε αλλαγή έδρας προχώρησε αιφνιδιαστικά το πρωί της Τετάρτης η ΕΠΣ Θράκης για τον εξ αναβολής αγώνα που έχει προγραμματιστεί για τις 15:15 το μεσημέρι για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Η έντονη βροχόπτωση καθιστά ακατάλληλο εκ νέου τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Άλσους.

 

Επειδή ελεύθερες ημερομηνίες δεν υπάρχουν ώστε να δοθεί νέα αναβολή, όπως συνέβη με τον Στ. Κουμπαράκη πριν από περίπου ένα μήνα, η ΕΠΣ Θράκης ήδη από την Τρίτη είχε καλέσει την Φιλία ως γηπεδούχο σωματείο να έχει και εναλλακτική έδρα για την διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση νέων βροχοπτώσεων, όπερ και εγένετο.

Έτσι και με δεδομένη την έντονη βροχόπτωση που υπάρχει στην Κομοτηνή, αποφασίστηκε από την αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος και σε συνεννόηση με τις ομάδες να αλλάξει την έδρα του παιχνιδιού και να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Εκτενοπόλ. Η ώρα έναρξης μένει ίδια δηλαδή στις 15.15.

Διαιτητής αυτή τη φορά έχει οριστεί ο αξιολογημένος για αγώνες Super League Γιάννης Τοπούζης με βοηθούς τους Χαρίτση και Δημητριάδης. Αυτός θα κρίνει προφανώς αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Φιλία θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης ενώ από την άλλη πλευρά οι παίκτες των Προσκυνητών θα επιδιώξουν να μην ηττηθούν και να διατηρήσουν την διαφορά υπέρ τους.