Απέλπιδα προσπάθεια να ταξιδέψει ο ΟΦΗ Κομοτηνή! Οι τελευταίες εξελίξεις…

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης 

–  Τις πιο δύσκολες ώρες τις ιστορίας του περνάει ο ΟΦΗ, παραμονή του προγραμματισμένου για το μεσημέρι της Τετάρτης αγώνα με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Όπως φαίνεται, δύσκολα να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Super League, και το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Πανθρακικό αν γίνει θα είναι από τα τελευταία για τον ΟΦΗ τη φετινή χρονιά με σύνθεση ανάγκης. Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οπαδοί της ηρακλειώτικης ομάδας μην αντέχοντας άλλο την τραγική κατάσταση της ομάδας τους.

Στην προπόνηση που θα γίνει στις 5.30μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, όσον αφορά στους παίκτες που θα ταξιδέψουν (αν ταξιδέψουν) στην Κομοτηνή για το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη το μεσημέρι (3.00μμ).

Για την ώρα, οι τελευταίες εξελίξεις υποδεικνύουν ότι ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ακόμα και αν χρειαστεί να αγωνιστεί στην αναμέτρηση αυτή με σύνθεση ανάγκης. Οπως είναι η κατάσταση στον ΟΦΗ, το Κύπελλο είναι πολυτέλεια, ωστόσο στον ΟΦΗ πρέπει η ομάδα να κατέβει για να μην έχει κυρώσεις, ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι του Σαββάτου (24/1, 7.30μμ) με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα και ο επαναληπτικός του Κυπέλλου την ερχόμενη Τρίτη στην Κρήτη (27/1, 15:00).

Ο Νίκος Μαχλάς που έχει αναλάβει το βάρος της κατάστασης αναζητάει χρήματα, για να μπορέσει ο ΟΦΗ να μείνει όρθιος σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι επόμενες 48 ώρες για τον ΟΦΗ θα είναι καθοριστικές για το αν θα μπορέσει να συνεχίσει ο ΟΦΗ την μάχη του ή θα εγκαταλείψει. Την Τρίτη το απόγευμα κάποιοι παίκτες περιμένουν απαντήσεις γύρω απο τα οικονομικά για να δούν πως θα πράξουν.

Αν δεν προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα, ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή με τους Μερεμπασβίλι, Λόρια, Τζορτζ, Αρτόλα, Λαμπρόπουλο, Μονιάκη, Καλάϊτζιτς, Δαμιανάκη, Ροβίθη, Μανιδάκη, Μπολάκη, Μαραθιανό, Φαζό και Αγριμάκη. Ο Νίκος Μαχλάς ζήτησε από τους Μπερεμπασβίλι, Λόρια και τον ατζέντη τους Μαρίνι να κάνουν υπομονή λίγες μέρες προκειμένου να τους ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι δύο γεωργιανοί αποφάσισαν να δώσυν μια τελευταία ευκαιρία στον σύλλογο του Ηρακλείου και ως εκ τούτου θα αγωνιστούν κανονικά στο ματς με τον Πανθρακικό, εφόσον διεξαχθεί.

Κουτσιανικούλης και Μπανούσης έχουν δώσει μια προθεσμία μέχρι το απόγευμα για να λάβουν απαντήσεις γύρω απο το οικονομικό και να δούν αν θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή. Εισιτήρια για πτήση έχουν βγει κανονικά.

Την ίδια ώρα, ανακοίνωση με σκληρό ύφος εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί, με αφορμή τα δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα του Ηρακλείου.  Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων:
“Τα λόγια έχουν στερέψει, η απογοήτευση μας έχει κυριέψει, η οργή και ο θυμός ξεχειλίζουν, τα καταφέρατε κύριοι, κατασπαράξατε την σάρκα και την ψυχή του Ο.Φ.Η μας, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, υποθηκεύσατε το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας,  τα διαλύσατε όλα για να κάνετε τους μάγκες και τους προέδρους στην πλάτη του Ο.Φ.Η μας.
Εμείς είμαστε οπαδοί κύριοι δεν είμαστε παράγοντες, στις όποιες αποφάσεις και κινήσεις κάναμε μας μιλούσε το συναίσθημα και το πώς θα προχωρούσε η ομάδα μπροστά ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον, εσείς μας τάζατε αλλαγές σελίδας, εσείς μας τάζατε τριετή πλάνα εξυγίανσης, εσείς μας τάζατε μεγαλοεπενδυτές και εμείς σας πιστεύαμε γιατί είχαμε μια Ελπίδα.
Φταίμε, το ξέρουμε και το αναγνωρίζουμε αλλά δυστυχώς εκμεταλλευτήκατε την αγάπη μας για αυτή την ομάδα και μας πουλήσατε ΕΛΠΙΔΑ. Μια ΕΛΠΙΔΑ που για αυτήν κάναμε αγώνες ανεξαρτησίας, ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα, πουλήσαμε κουπόνια, αγοράσαμε μετοχές και στο τέλος τι? Τίποτα κύριοι, η ΕΛΠΙΔΑ έσβησε και μαζί με αυτήν σβήσατε κι εσείς, τελειώσατε, αποτύχατε, αποδείχτηκε ότι δεν είστε  ικανοί ,όλοι όσοι διοικήσατε τα τελευταία χρόνια ,μηδενός εξαιρουμένου.
Είχατε μια ομάδα που ήταν μέσα στις 3 πρώτες σε ότι αφορά την πληρότητα στο γήπεδο της, μια ομάδα που είχε 3.000 εισιτήρια διαρκείας τα τελευταία 2 χρόνια, και τι καταφέρατε? Να την διαλύσετε!!! Είναι απίστευτο!!!
Η ιστορία θα σας κρίνει όλους σας και θα σας γράψει στις πιο μαύρες τις σελίδες, εμείς σας έχουμε κρίνει ήδη και έχετε μπει στην μαύρη λίστα ως ανεπιθύμητοι και αποτυχημένοι.
ΟΜΙΛΕ μου όμως μην ανησυχείς, εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όπου και να βρίσκεσαι, και σου δίνουμε μια υπόσχεση, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να σε ξανακάνουμε έτσι όπως σε μάθαμε, ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.
ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΘΥΡΑ-4 1986
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ
ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΡΑ 4
SNAKES 4 SITIA CLUB
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών “Νίκος Ξυλούρης»