ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ορέστη με τους Μεταξάδες

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Στις νίκες επανήλθε ο Ορεστής Ορεστιάδας μετά τη συντριβή που υπέστη μεσοβδόμαδα από τον πολύ δυνατό μέσα στο 2015 Άρδα Καστανέων, αφού νίκησε την Αναγέννηση Μεταξάδων στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας και περιμένει πλεον στραβοπατήματα των δυο πρωτοπόρων ΑΕΔ και Άρδα για να τους πλησιασει στη βαθμολογία αφού υπολείπεται πέντε βαθμούς από αυτούς.

Το παιχνίδι δε ξεκίνησε καλα΄για τον Ορέστη αφου η Αναγέννηση Μεταξάδων έκανε το 0-1 στο 19΄ με σουτ του Γαβριηλάκη, αλλα  κατάφεραν μέσα σε μόλις 8 λεπτά να ανατρέψουν το σκορ, με τον Παγωνίδη με προβολή στο 24’να κάνει το 1-1 και στο 27′ ο Γιόντης  με εξαιρετικό σουτ το 2-1.

Στο 58΄ο Παναγιωτάκος των Μεταξάδων ανατρέπει τον Μπακιρτζή και σαν τελευταίος παίκτης αντικρίζει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Σημίδη, με αποτέλεσμα στο 71΄ με σουτ ο Παπαθανασίου να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Οτέμπερης, Βλασίδης, Καπουκράνης, Χριστοφορίδης (67΄ Πετρόπουλος Χ.), Χατζημιχάλης, Γιόντης, Αλεξακούδης, Παπαζήσης (51΄ Μπακιρτζής), Παγωνίδης, Παπαθανασίου (74΄ Δήμου), Καδόπουλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ: Αραμπατζής, Κασκανέτας, Παπαδόπουλος Α. (16΄ Γαβριηλάκης), Παπαδόπουλος Χ. (45΄Μαντάρας), Κιολές (79΄Νικολαΐδης), Πανουργούδης, Παπατριανταφύλλου, Παναγιωτάκος, Πουρζιτίδης, Τσομπανούδης, Καμπουρούδης