Εξελίξεις στην Ορεστιάδα! Παραιτήθηκε ο Δεληκώστας! Αναζητά προπονητή ο ΑΟΟ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

– Το τελευταίο παιχνίδι του Κώστα Δεληκώστα στον πάγκο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδα αναμένεται να είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό το βράδυ του Σαββάτου (17/1, 19:30, LIVE ΤhrakiSportS), καθώς ο έμπειρος προπονητής μετά τα όσα διαδραματίζονται τελευταία στους «πράσινους» υπέβαλε από την Πέμπτη στην διοίκηση των «πρασίνων» την παραίτησή του.

Όπως αναφέρει το volleyplanet, καθώς καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για αυτό το θέμα στον Έβρο, ήδη ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή από σήμερα “καθώς οι σχέσεις μεταξύ Κώστα Δεληκώστα και διοίκησης έχουν χαλάσει”.

Το ρεπορτάζ υπογράφει ο (και συνεργάτης και του ThrakiSportS στην Αθήνα) Δημήτρης Αρβανιτίδης, που ως Ορεστιαδίτης στην καταγωγή έχει καλές πηγές στην ομάδα, αν και ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει, “το γεγονός ότι η ομάδα ταξίδεψε στην Αθήνα με λεωφορείο χάνοντας την πτήση από την Αλεξανδρούπολη, αλλά κυρίως το γεγονός πως οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι και δεν μπορεί να δουλέψει στις προπονήσεις όπως ο ίδιος θέλει, αποτελούν ουσιαστικά τους βασικούς λόγους που έσπασε το γυαλί μεταξύ Δεληκώστα και διοίκησης και οδήγησε στον έμπειρο προπονητή στην παραίτηση'”.

Έτσι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική, αν δεν αλλάξει κάτι συγκλονιστικό τις τελευταίας στιγμής, θα είναι το τελευταίο για τον Δεληκώστα στην Ορεστιάδα. Ενόψει αυτού του αγώνα, ο Δεληκώστας δήλωσε στην Volley League: “Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη αλλά διαβεβαιώνω πως προπονητές και παίκτες είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής έχει διαγράψει καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έχει εξασφαλίσει τον πρώτο μεγάλο στόχο και παίζει ελεύθερα με καλό μπλοκ – άμυνα. Οφείλουμε να έχουμε καθαρή σκέψη και να τα δώσουμε όλα για τη φανέλα και τον κόσμο”.