«Λεφτά υπάρχουν»: Η λεπτομέρεια στη φωτο της Αστυνομίας Ξάνθης με τα πλαστά ευρώ που… «τα σπάει» !

Την ημέρα της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Ξάνθη, συνέβη ένα αρκετά σπαρταριστό περιστατικό που σχετίζεται με τον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ. 

Μπορεί οι πολιτικοί του αντίπαλον να μέμφονται τον πρώην Πρωθυπουργό για τη φράση «Λεφτά Υπάρχουν» που είχε πει το 2009, αλλά φαίνεται ότι δεν υπήρχε κάποια πρόθεση για πολιτικό σχόλιο από την Αστυνομία που φρόντισε να παρουσιάσει, όπως πάντα, τη φωτογραφία με τα πειστήρια από παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 500 και των 100 ευρώ, μετά τη σύλληψη ενός άνδρα που τα διέθεσε.

Με λίγη προσοχή, αντιλαμβάνεται κάποιος ότι στη θέση που βρίσκεται το υδατογράφημα στο χαρτονόμισμα των 500 ευρώ υπάρχει η επιγραφή ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.  Παραμένει άγνωστο ποιος και για ποιο λόγο ήθελε να «τρολάρει» με αυτή τη γνωστή έκφραση αλλά μάλλον το πέτυχε.

Ειδικότερα, αν σκεφτεί κανείς ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν αντικρύσει ποτέ πεντακοσάρικο και αρκετά εκατομμύρια Έλληνες που αμείβονται με λιγότερο ή με καθόλου χρήματα, κάνουν εντυπωσιακούς συνειρμούς βλέποντας πάνω στο χαρτονόμισμα την επιγραφή ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

Πηγή: http://www.xanthipress.gr