Επίσκεψητου βαν του Ποταμιού και του αρχηγού του Σταύρου Θεοδωράκη στον Βόρειο Έβρο

Ο ξέφρενος παλμός των πολιτικών εκστρατειών, αλλά και ο λιγοστός χρόνος που απομένει μέχρι την 25η Γενάρη, δεν επιτρέπει στους πολιτικούς αρχηγούς να μένουν απαθείς στα πολιτικά τους γραφεία. Αντιθέτως, οι περισσότεροι από αυτούς επιλέγουν να φθάσουν ακόμη και μέχρι τον ακριτικό μας Έβρο, ώστε να πείσουν τους ψηφοφόρους με τις πολιτικές τους θέσεις.

 

Μία τέτοια επίσκεψη θα διαδραματιστεί αύριο από τον αρχηγό του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη. Ο κύριος Θεοδωράκης, λοιπόν, “βάζει πλώρη” στο βαν του και συνεχίζει το ταξίδι του στη Βόρεια Ελλάδα, χωρίς να αφήσει παραπονεμένο κανέναν δήμο ή περιοχή που χρήζει μίας τουλάχιστον επίσκεψης.

Αυτό που γίνεται κατανοητό από το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε στον επίσημο ιστότοπο του Ποταμιού, είναι ότι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, ο αρχηγός του κόμματος, με διάθεση, θα μιλήσει με σημαντικούς φορείς του Βορείου Έβρου.

Συγκεκριμένα, η πρώτη του στάση είναι προγραμματισμένη για το Σουφλί, όπου και θα συνομιλήσει με τον δήμαρχο της πόλης κ.Πουλιλίο. Αφού, θα έχει ανταλλάξει απόψεις με τον δήμαρχο Σουφλίου, επόμενη στάση του, αποτελούν τα Λάβαρα.

Καθώς, το βαν του κύριου Θεοδωράκη θα συνεχίζει το ανέβασμα προς τα βόρεια, δεν θα παραλείψει μία στάση στο ιστορικής σημασίας Διδυμότειχο και, ασφαλώς, συνάντηση με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου κ.Πατσουρίδη.

Στις 12 ακριβώς, ο αρχηγός του Ποταμιού, θα βρίσκεται στην Ορεστιάδα, κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δήμαρχο κ. Μαυρίδη. Κατά τις μεσημεριανές ώρες, θα βρίσκεται στη Καβύλη και στη Βύσσα, με τελευταίο προορισμό τις Καστανιές και τα Ρίζια, χωρίς βέβαια να ξεχάσει το πολύπαθο τελευταίο χωριό του Βορρά, το Ορμένιο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του κυρίου Θεοδωράκη για την επίσκεψή  του στον Βόρειο Έβρο:  

Παρασκευή 16/1

09.00 – 09.30 Σουφλί (Συνάντηση με Δήμαρχο Σουφλίου)

10.00 Λάβαρα 10.30 Διδυμότειχο (κέντρο & συνάντηση με Δήμαρχο Διδυμοτείχου)

12.00 Ορεστιάδα (κέντρο & συνάντηση με Δήμαρχο Ορεστιάδας)

14.30 Καβύλη – Νέα Βύσσα

15.30 – 17:00 Καστανιές – Ρίζια – Ορμένιο (Το πολύπαθο τελευταίο χωριό! στον Βορρά)

Πηγή: http://www.radioevros.gr/