Πρόλαβε, πλήρωσε, παίζει κανονικά ο ΟΦΗ αλλά ο κίνδυνος παραμένει…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο ΟΦΗ δεν βρήκε τις 140.000 και απλά διακανόνισε τα χρέη του προς τους Γεωργίου, Ταυλαρίδη και Ρόβα, η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο για εξόφληση των τριών ποδοσφαιριστών, κάτι που σημαίνει πως ο αγώνας με τον Παναιτωλικό θα γίνει κανονικά και ότι η κρητική ομάδα παίρνει παράταση ζωής!

 

Η Λίγκα έκανε πριν λίγο δεκτά τα έγγραφα που έστειλαν οι Κρητικοί και αφορούν τη συμφωνία με τους Γεωργίου, Ρόβα και Ταυλαρίδη, για την οποία έτρεχαν όλο το πρωί. Ετσι, το σημερινό παιχνίδι στις 17:15 θα διεξαχθεί κανονικά, ωστόσο τα προβλήματα του ΟΦΗ δεν έχουν τελειώσει.

Για να συναινέσει η Super League σε αυτή την παράταση που δόθηκε στην κρητική ομάδα μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, έθεσε ως όρο η ΠΑΕ να υπογράψει ένα έγγραφο με το οποίο δέχεται ότι δεν θα προσφύγει ξανά στα πολιτικά δικαστήρια για να προστατευτεί από τους πιστωτές της.

Αυτό σημαίνει πως μπορεί να γλίτωσε τα… χειρότερα ο ΟΦΗ με την άμεση αποβολή του από το πρωτάθλημα, ωστόσο θα πρέπει να βρει άμεσα τρόπους να βρει χρήματα για να τακτοποιήσει τις τρέχουσες και ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του, πέραν των συγκεκριμένων τριών ποδοσφαιριστών. 

Yπενθυμίζεται ότι μόλις την επόμενη εβδομάδα ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί στην Κομοτηνή για το Κύπελλο και έξι μέρες μετά προγραμματίζεται και ο επαναληπτικός στην Κρήτη. Αν ωστόσο προκύψουν νέα προβλήματα και σκάσουν νέες οφειλές, και αυτοί οι αγώνες θα βρεθούν στον αέρα.

 
Σε ό,τι αφορά τώρα, το πού βρέθηκαν ξαφνικά τόσα χρήματα, κάποιοι λένε πως τα έδωσε ο Νίκος Μαχλάς, ενώ υπάρχει και η φήμη πως είναι προκαταβολή από την εταιρεία του Κατάρ που φέρεται να ενδιαφέρεται να «μπει» στον ΟΦΗ. Σε κάθε περίπτωσης, το ματς με τον Παναιτωλικό γίνεται, αλλά για το μέλλον θα δούμε…