Βόμβα από την ΕΠΟ! Λύθηκε το συμβόλαιό του Αντώνη Ράνου με την Skoda Ξάνθη (;!!!)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μια βόμβα επιφυλάσσει η ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφορικά με τις συναινετικές λύσεις συμβολαίων που επικύρωσε κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Ανάμεσα στα συμβόλαια που φέρονται να έχουν λυθεί εμφανίζεται και αυτό του διεθνούς με την Εθνική Νέων ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Αντώνη Ράνου, ενός παιδιού ιδιαίτερα αγαπητού καθώς πέρα από το γεγονός ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, είναι και ο παίκτης που με το χρυσό τέρμα που πέτυχε στο μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου διατήρησε την Skoda στην Κατηγορία.

Σύμφωνα με την ΕΠΟ, το συμβόλαιο του Ράνου εμφανίζεται να έχει λυθεί από τις 8 Ιανουαρίου, δηλαδή από την περασμένη εβδομάδα. Όμως καμία τέτοια ενημέρωση δεν έχει υπάρξει από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Αντιθέτως, ακόμα και στο δελτίο Τύπου της Δευτέρας (12/1), δηλαδή τέσσερις μέρες μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του σύμφωνα με την ΕΠΟ, ο Ράνος εμφανίζεται από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη να βρίσκεται κανονικά στα Πηγάδια και να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας μετά την εγχείριση στην οποία πρόσφατα υποβλήθηκε.

Μυστήριο…

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!