Στην… αναμονή για τα εισιτήρια του αγώνα του Εθνικού με τον Άρη στο “Χαριλάου”

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του τηλεοπτικού αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ο Αρης, κάνοντας γνωστές τις τιμές τους αλλά και ότι ακόμα δεν μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς, αφού θα κυκλοφορήσουν μόλις 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη αναφέρει:

“Σε κυκλοφορία θα τεθούν την Κυριακή (11/01) το μεσημέρι (15:00) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη θύρα 2, 15 ευρώ στη θύρα 9 και 20 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων).
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου”.

Θυμίζουμε ότι οι οπαδοί του Εθνικού θα πραγματοποιήσουν εκδρομή την ημέρα του αγώνα στη Θεσσαλονίκη να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.

Το συνδρομητικό κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση για την τηλεοπτική μετάδοση του Κυριακάτικου αγώνα του Άρη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 6, τον αγώνα Άρης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Παναγιώτης Στεφάνου».