Αναβάλλονται λόγω παγετού όλοι οι αγώνες στους ομίλους του Βορρά της ΕΠΣ Έβρου

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Η  ΕΠΣ Εβρου αποφάσισε να αναβάλει όλα τα παιχνίδια στο Βόρειο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας αλλά και στους ομίλους του βορρά τηςς δεύτερης κατηγορίας λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων, εξαιτίας του παγετού. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη  14 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από τις πιέσεις των ομάδων και των ποδοσφαιριστών εξαιτίας των θερμοκρασιών κάτω από το μηδέν, τελικά η ΕΠΣ Έβρου υπέκυψε στο αίτημα για αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου αφήνοντας πάντως το νότιο κομμάτι του νομού να αγωνίζεται κανονικά (κατά βάση την Κυριακή)!

Συγκεκριμένα για την Α Κατηγορία αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του βορείου ομίλου της κατηγορίας, οι οποίοι ορίστηκε να διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 14/1. Όσον αφορά την Β’ Κατηγορία, αναβάλλονται όλα τα παιχνίδια του κεντρικού και βορείου ομίλου, με την αγωνιστική να διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή να πηγαίνει μια εβδομάδα πίσω το πρωτάθλημα (αφού δεν υπάρχει και κανένας λόγος βιασύνης, σε αντίθεση με την Α’ Κατηγορία που πρέπει να βγάλει κάποια στιγμή πριν το Πάσχα πρωταθλητή για να παίξει στα μπαράζ ανόδου).