Γ’ Εθνική: Από την Άμφισσα στη Δράμα ο Αντώνης Χαριτίδης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Με τον Αντώνη Χαριτίδη ενισχύθηκε η Δόξα Δράμας στην προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Όπως γράφει το sportdrama, πρόκειται για μια πολύ καλή λύση για την θέση του αριστερού χαφ, αφού με την ίδια ευκολία, αν και δεξιοπόδαρος, παίζει και τις δύο πλευρές.

Ο 23χρονος χαφ (22-8-92) κατάγεται από την Ξάνθη όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με πολύ καλές προοπτικές. Στην συνέχεια, τον Γενάρη του 2012 πήγε στον Εθνικό Γαζώρου όπου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έπαιξε σε 10 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ. Την επόμενη χρονιά, δεύτερη στην Σερραϊκή ομάδα έπαιξε σε 22 παιχνίδια χωρίς γκολ. Μάλιστα είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο φιλικό με την Δόξα όταν προπονητής ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Στο περσινό πρωτάθλημα έπαιξε με τα χρώματα του Νέστου Χρυσούπολης όπου είχε προπονητή και τον Αντώνη Κασδοβασίλη ο οποίος έδωσε πολύ καλές συστάσεις για την αξία του παίκτη. Αρκετοί αγωνιστικοί τραυματισμοί του περιόρισαν τις συμμετοχές στις 13 με ένα γκολ στο ενεργητικό του. Φέτος ήταν βασικός και είχε 6 συμμετοχές στον Φωκικό, από όπου αποχώρησε στις 8 Δεκεμβρίου.

Με δεδομένο ότι βάση του νόμου έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη ομάδα που θα μεταγραφεί μετά από ένα μήνα από την τελευταία του αγωνιστική παρουσία, ο Χαριτίδης είναι σε θέση να είναι στην διάθεση του Παντζιαρά ακόμη και στο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο την επόμενη Κυριακή!

Οι διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης κράτησαν σχεδόν δύο εβδομάδες και παρά την κρούση δύο ομάδων της δεύτερης κατηγορίας, καταλυτικό ρόλο για την αίσια κατάληξη, έπαιξε το ενδιαφέρον του Παντζιαρά που είχε άποψη για την αγωνιστική αξία του νεαρού μέσου.

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του Αντώνη Χαριτίδη, σειρά είχε ο Δημοσθένης Τσιάρας από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ο 24χρονος αμυντικός (26-4-91) ξεκίνησε τις προπονήσεις μέσα στις γιορτές και άφησε καλές εντυπώσεις.

Τέλος εξακολουθεί να εξετάζεται ακόμη και η περίπτωση του Θανάση Κυσίδη από τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου που προπονείται με την ομάδα και περιμένει το πράσινο φως του Παντζιαρά για να ενταχθεί στο δυναμικό της Δόξας.

Επίσης από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονται στα γραφεία της ομάδας τα δελτία των Καράδαη και Παπαζούδη που μπορούν πλέον να μπουν στα πλάνα του νεαρού τεχνικού για το παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου.