Στο προσκήνιο μέσω ημερίδας οι μακέτες για το “Σπίτι του Βόλεϊ” στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στο προσκήνιο ξαναέρχεται το θέμα του περίφημου νέου κλειστού γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης, γνωστού και ως “Σπιτιού του Βόλεϊ”, καθώς πλησιάζει η επέτειος ενός χρόνου από την εξαγγελία του. Στις συνεχείς δηλώσεις των τελευταίων ημερών από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα έρχονται και οι αναφορές από την ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας και φυσικά την Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή (21/12) στην Αίθουσα Τύπου του Κλειστού Γυμναστηρίου “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” οι εκδηλώσεις του 4ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Βόλεϊ Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκαν με μία επίκαιρη ημερίδα, η οποία είχε θέμα “το γηπεδικό πρόβλημα και το Σπίτι του Βόλεϊ”.

Την ημερίδα συντόνισε ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης Μάκης Δημητριάδης και είχε τέσσερις εισηγητές,

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Σάββας Σεφεριάδης μίλησε για την κατάσταση και την προοπτική για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Θανάσης Κασαμπαλής έκανε μια ιστορική αναδρομή στην κατασκευή του υπάρχοντος κλειστού γυμναστηρίου και προτάσεις για το μέλλον.

Ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης Μανώλης Βουκουρεσλής παρουσίασε μια εισήγηση με θέμα την ανάγκη για το “Σπίτι του Βόλεϊ”.

Τέλος, ο Κλεάνθης Μαυρουδής, πολιτικός μηχανικός καιμέλος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης έκανε μια τεχνική προσέγγιση για μια αυτοδιαχειριζόμενη αθλητική εγκατάσταση.